Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
opet se moram uključiti u raspravu - mi koji dolazimo na forum NE ŽELIMO da plaćamo nikome ni feninga , znači samo besplatno da gledamo, kome se plaća neznam zašto posjećuje forume i troši vrijeme uzalud ako ima sve, a ima sve i za besplatno samo treba raditi sve gore navedeno iz ranijih postova, tražiti linkove-portove i mjenjati sa prijateljima , što nas više ima biće i kanala više . dok je serbian foruma ja nijedan kanal nikada platiti neću , živi mi bili
tebi niko nije trazio da placas nesto da gledas i neznam sto tebe u opste brine zasto ljudi dolaze na forum ja cu da platim i da budem na forumu 24/7 neka ti je to jasno
nemoze se gledat net tv sa dva useraSlazem se sa tobom
Stranac nije na tebe mislio,mislio je na celokupnu situaciju na forumu i sto se reklamiraju razni piratski iptv provajderi a meni je nekoliko ljudi reklo da bi htelo net tv sa nekim pola pola ali ne moze se iz Srbije pa ako ima stranaca neka se jave na mackic_neno
to moze napisati samo oni koji nisu bili blizu oko net tv....ja sam jih koristio 4 godine(legalne i nelegalne) i sve tacno znam kako to radi ili ne radi.....Neko mi je napisao na skajpu da moze po novom troje da gledaju e sad ja ne znam jer nemam net tv...
Ono sto ja znam o Net tv je sledece.Neko ko hoce da uzme Net tv..prvo mora instalirati njihov player na kompjuteru.Posle izvrsene uplate zove njih ili im salje na mail podatke koje ima na tom instaliranom playeru a oni su vezani za tvoju IP i MAC adresu...nakon toga oni ti aktiviraju listu koju ti mozes gledati.Znaci nemoze da to koriste dva ili vise usera.Sto se tice toga da mogu gledati trojica...unutar tvoje kuce oni mogu aktivirati jos dodatna dva uredjaja s tim da nemogu svi gledati u isto vreme,ako gleda jedan nemogu druga dva i to je to....Neko mi je napisao na skajpu da moze po novom troje da gledaju e sad ja ne znam jer nemam net tv...
slazem se!!! ovo je potpuno tacno sto je covjek napisaoOno sto ja znam o Net tv je sledece.Neko ko hoce da uzme Net tv..prvo mora instalirati njihov player na kompjuteru.Posle izvrsene uplate zove njih ili im salje na mail podatke koje ima na tom instaliranom playeru a oni su vezani za tvoju IP i MAC adresu...nakon toga oni ti aktiviraju listu koju ti mozes gledati.Znaci nemoze da to koriste dva ili vise usera.Sto se tice toga da mogu gledati trojica...unutar tvoje kuce oni mogu aktivirati jos dodatna dva uredjaja s tim da nemogu svi gledati u isto vreme,ako gleda jedan nemogu druga dva i to je to....
Ono sto ja znam o Net tv je sledece.Neko ko hoce da uzme Net tv..prvo mora instalirati njihov player na kompjuteru.Posle izvrsene uplate zove njih ili im salje na mail podatke koje ima na tom instaliranom playeru a oni su vezani za tvoju IP i MAC adresu...nakon toga oni ti aktiviraju listu koju ti mozes gledati.Znaci nemoze da to koriste dva ili vise usera.Sto se tice toga da mogu gledati trojica...unutar tvoje kuce oni mogu aktivirati jos dodatna dva uredjaja s tim da nemogu svi gledati u isto vreme,ako gleda jedan nemogu druga dva i to je to....