Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
opet se moram uključiti u raspravu - mi koji dolazimo na forum NE ŽELIMO da plaćamo nikome ni feninga , znači samo besplatno da gledamo, kome se plaća neznam zašto posjećuje forume i troši vrijeme uzalud ako ima sve, a ima sve i za besplatno samo treba raditi sve gore navedeno iz ranijih postova, tražiti linkove-portove i mjenjati sa prijateljima , što nas više ima biće i kanala više . dok je serbian foruma ja nijedan kanal nikada platiti neću , živi mi bili

Slazem se sa tobom
tebi niko nije trazio da placas nesto da gledas i neznam sto tebe u opste brine zasto ljudi dolaze na forum ja cu da platim i da budem na forumu 24/7 neka ti je to jasno

Stranac nije na tebe mislio,mislio je na celokupnu situaciju na forumu i sto se reklamiraju razni piratski iptv provajderi a meni je nekoliko ljudi reklo da bi htelo net tv sa nekim pola pola ali ne moze se iz Srbije pa ako ima stranaca neka se jave na mackic_neno

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
net tv? sta je to? sjecam se da sam kljuceve validne pronalazio u americkim drimboxevima....ali sta ce to kad sjecne 5 puta u minut kad ga dvojica koriste odjednom....tako da jih uopste nisam pohranio....

Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
Slazem se sa tobom

Stranac nije na tebe mislio,mislio je na celokupnu situaciju na forumu i sto se reklamiraju razni piratski iptv provajderi a meni je nekoliko ljudi reklo da bi htelo net tv sa nekim pola pola ali ne moze se iz Srbije pa ako ima stranaca neka se jave na mackic_neno
nemoze se gledat net tv sa dva usera

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Neko mi je napisao na skajpu da moze po novom troje da gledaju e sad ja ne znam jer nemam net tv...

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Neko mi je napisao na skajpu da moze po novom troje da gledaju e sad ja ne znam jer nemam net tv...
Ono sto ja znam o Net tv je sledece.Neko ko hoce da uzme Net tv..prvo mora instalirati njihov player na kompjuteru.Posle izvrsene uplate zove njih ili im salje na mail podatke koje ima na tom instaliranom playeru a oni su vezani za tvoju IP i MAC adresu...nakon toga oni ti aktiviraju listu koju ti mozes gledati.Znaci nemoze da to koriste dva ili vise usera.Sto se tice toga da mogu gledati trojica...unutar tvoje kuce oni mogu aktivirati jos dodatna dva uredjaja s tim da nemogu svi gledati u isto vreme,ako gleda jedan nemogu druga dva i to je to....

Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
Ma nisam ni ja mislio nista lose samo ljudi pisu nepromisljeno. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio..!!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
Ono sto ja znam o Net tv je sledece.Neko ko hoce da uzme Net tv..prvo mora instalirati njihov player na kompjuteru.Posle izvrsene uplate zove njih ili im salje na mail podatke koje ima na tom instaliranom playeru a oni su vezani za tvoju IP i MAC adresu...nakon toga oni ti aktiviraju listu koju ti mozes gledati.Znaci nemoze da to koriste dva ili vise usera.Sto se tice toga da mogu gledati trojica...unutar tvoje kuce oni mogu aktivirati jos dodatna dva uredjaja s tim da nemogu svi gledati u isto vreme,ako gleda jedan nemogu druga dva i to je to....
slazem se!!! ovo je potpuno tacno sto je covjek napisao

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151

I onda taj jedan izvadi nastavak i da jos dvojici i placaju u tri dela,na to sam mislio.

Natrag