Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
27.10.2014
Poruka
170
Mogu li da zamolim urednike, moderatore i ostale da ne koriste žutu i slične svetlije boje slova za komentare.
Ima nas kojima je bela pozadina u pretraživaču i tapatalku pa se slova jedva vide.
Hvala na razumevanju.
Hehe...pa izaberi Dark mode u podesavanjima Tapatalka a sto se tice browsera imas 2 tamnije teme SF Night Sky i SF Black Night pa odmori oci :D
provajder cicakure sve na bolje iz EX-YU mozes da go nadzjes ovde na forumu , posle ima balkanTVmedia,balkanstream.com,strimbh.dyndns.tv,stream.narodnatv.info i jos 10 takvi, kanali sa (100-150 )cene sa 5-10 evra.
Vidim sve elita,ima li gdje tebe tu?! :roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
291
provajder cicakure sve na bolje iz EX-YU mozes da go nadzjes ovde na forumu , posle ima balkanTVmedia,balkanstream.com,strimbh.dyndns.tv,stream.narodnatv.info i jos 10 takvi, kanali sa (100-150 )cene sa 5-10 evra.
opet se moram uključiti u raspravu - mi koji dolazimo na forum NE ŽELIMO da plaćamo nikome ni feninga , znači samo besplatno da gledamo, kome se plaća neznam zašto posjećuje forume i troši vrijeme uzalud ako ima sve, a ima sve i za besplatno samo treba raditi sve gore navedeno iz ranijih postova, tražiti linkove-portove i mjenjati sa prijateljima , što nas više ima biće i kanala više . dok je serbian foruma ja nijedan kanal nikada platiti neću , živi mi bili

Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
opet se moram uključiti u raspravu - mi koji dolazimo na forum NE ŽELIMO da plaćamo nikome ni feninga , znači samo besplatno da gledamo, kome se plaća neznam zašto posjećuje forume i troši vrijeme uzalud ako ima sve, a ima sve i za besplatno samo treba raditi sve gore navedeno iz ranijih postova, tražiti linkove-portove i mjenjati sa prijateljima , što nas više ima biće i kanala više . dok je serbian foruma ja nijedan kanal nikada platiti neću , živi mi bili
tebi niko nije trazio da placas nesto da gledas i neznam sto tebe u opste brine zasto ljudi dolaze na forum ja cu da platim i da budem na forumu 24/7 neka ti je to jasno

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
291
nisi me razumio , niko tebe ne sprečava da dolaziš na forum , a ni mene , ali počinje da mi ide na živce reklamiranje iptv servera i neki cjenovnici koji se javno pišu. ko voli i želi da plaća neka to radi i ostavi za sebe , 90% korisnika svih foruma je da nešto nauči,sazna,pronadje i slično a prodaja i kupovina toga ima na xxx stranica koje se bave tim fahom i ja kada bi nešto želio da kupim upravo bi to tamo tražio , a ne na forumu . i kao što čombe kaže 100 ljudi 100 ćudi - 100 žena 200 sisa ;)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Kad si kod WotWeba pokusavajuci da skeniram sta pametno, ne uspedoh nista ali sam zato uspeo da udjem u neke web kamere iz privatnih prostorija (nema nista :D ), pitam se koji car stavlja user i pass kao "admin"... Svasta.

A i u neki wireless ruter sam usao, isto, sifra "admin" :facepalm:, gledajuci sifru za Wireless koja je "bocajulija" izgleda da je neko s ovih prostora u pitanju. Pitam se samo kako sam uspeo uci jer nisam nakacen na tu mrezu al ajd..

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Neko ko bi samnom podelio SK paket, mogao bi da dam neshto za uzvrat, nba leaguepass, ili euroleaguetv naloge na godinu dana?

Natrag