Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
ne, postoje i hd srpske arena hd

o tome se prica ali niko ni sliku da postavi
Daj snimi video gde pise hd pored arene sport i da je srpski komentator, ja povlacim sve sto sam rekao.
Ovo je da slika ide u HD, ali ne i da pise HD pored Arena sport kanala, a ono sto je milorad pitao je bas to da pise HD, jer je isto to pitao kao sto rekoh pre par nedelja kad je zvezda igrala u superligi.

Za pink skriptu, bobanku treba da udari repliku ili izmeni ovaj post jer je ovo pogresno, a i meni je sad rekao da je pogresio pa da se ne zbunjuju clanovi. A pink klik skripta postoji, tj preradjena verzija jedne druge skripte ali mislim da to nece jos neko vreme biti rasireno da poseduje vecina.

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Za pink skriptu, bobanku treba da udari repliku ili izmeni ovaj post jer je ovo pogresno, a i meni je sad rekao da je pogresio pa da se ne zbunjuju clanovi. A pink klik skripta postoji, tj preradjena verzija jedne druge skripte ali mislim da to nece jos neko vreme biti rasireno da poseduje vecina.
Za neke se stvari ponekad i laze to si osetio ovih dana da se ne govori uvek istina znaci ako izmenim post pogresno je ????

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
u album imas dosta slike sa arena hd pogledaj

http://serbianforum.org/threads/tv-album.520389/page-32#post-1423172

e sad ciji su ko ga zna bitno da su hd
znam da postoje to sam i napisao i hrvatske i srpske...
Daj snimi video gde pise hd pored arene sport i da je srpski komentator, ja povlacim sve sto sam rekao.
Ovo je da slika ide u HD, ali ne i da pise HD pored Arena sport kanala, a ono sto je milorad pitao je bas to da pise HD, jer je isto to pitao kao sto rekoh pre par nedelja kad je zvezda igrala u superligi.

to sto pise ili nepise hd ja mislim da nema veze jer svi koriste polaris za pustanje i on je kodiran u hd formatu e sad ko sta restrimuje i na koliko to je druga prica, aj dajte tu scriptu na pp od pink klika

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
u album imas dosta slike sa arena hd pogledaj

http://serbianforum.org/threads/tv-album.520389/page-32#post-1423172

e sad ciji su ko ga zna bitno da su hd
ma znam, pa ja gledam arene hd hrvatske, ali ne razumes. Nije isti sadrzaj, ono zbog cega milorada zanimaju hd arene nema u hrvatskim arenama. posto su arene nastale pa prodate telekomu koji vec 2 godine je glavni i krenule su u hrvatskoj i arena 1 u bih i svako za sebe otkupljuje prava za razliku od sport kluba.
Da ne objasnjavam celu pricu, tesko da koga to zanima...

Natrag