Ma postoje arene u HD srpske ...e sad dal ih mi imamo ...ja licno ne...ako neko ima neka posalje na pp jer mene samo to zanima ...sinoc sam gledao atletiku na arena 5 al to je bilo katastrofa od snimka razlile se boje po celom monitoru a kad secne trka na 100 metara se vec zavrsi i ja vidim start i cilj...
Da li ti ovo sada namerno radis ili ti zaista nije jasno?
ja sam se trudio da sve lepo objasnim.
Arenu u HD kvaliteti srpske postoje i to najlakse mozes da gledas preko polaris drima kojih je sve manje i manje. Ali Arene da u logu pise HD, ne postoje a da su srpske. Tih imas u Max TV i oni daju restreamove na nekoliko mesta.
A nemam nista protiv tebe, ali razmisli da mnogi nemaju nikakvu arenu 5, a kamoli sa ekstra kvalitetom. Ko zeli da ima sve perfektno iskreno mora da plati, sto je i logicno. Mada postoje i nacini ako imas prijatelja dobrog i slicno.
Molim te kazi mi gde ima tih Srpskih HD Arena.Ja imam preko Card Sharinga kanale sa Satelita od 66E do 5W i Arene paketi postoje na Hellassat 39E i to je 5 nasih Srpskih Arena i Arenasport BH,a drugi paket su HD Arena Hrvatska u Max TV na 16E.To je sto se tice satelita.E sad ako ima samo HD Arena Srpskih za kablovske operatere ili internet provajdere ja ne znam,ali iskreno ne verujem.
Zabuna nastaje samo da li se misli sa HD u logu arene ili u HD kvaliteti. Ovo sto si ti naveo je tacno sve plus se reci da u Polarisu su te arene u visokoj kvaliteti, od pre nekoliko nedelja ako se dobro secam bas pred poplave je u ponudu polarisa usla i arena 5.
Test poverenja se zove to
ako smo nesto pricali ili razmenili ja i ti to treba da ostane medju nama a ne da ide javno
Cek, covek je pitao postoji li pink skripta, ti si mu napisao "da", onda si meni rekao da si pogresno replicirao i da si mislio na Vijetnam. ja sam onda rekao koja stvarno pink klik skripta postoji i da je to prepravljena druga skripta i da si ti pogresno napisao kao sto si mi rekao. I o kakvom to testu poverenja pricas? Dao si mi informaciju da si pogresno replicirao i ja sam odgovorio da ne dodje do zabune medju forumasima da se spamuje sa tim pitanjima.