Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pitanje:

Pogledao sam film iz .torrent fajla sinoć bez problema. Danas sam ga opet pustio i učitao je odmah, interesuje me gde se skidaju fajlovi, video zapisi ako se automatski reprodukuju u AcePlayeru?

Dakle, sinoćni film sam jutros pustio, bez da je bufferovao, znači negde je na "lokalu".

Pozdrav.

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Pitanje:

Pogledao sam film iz .torrent fajla sinoć bez problema. Danas sam ga opet pustio i učitao je odmah, interesuje me gde se skidaju fajlovi, video zapisi ako se automatski reprodukuju u AcePlayeru?

Dakle, sinoćni film sam jutros pustio, bez da je bufferovao, znači negde je na "lokalu".

Pozdrav.
A na kom principu si gledao u Ace playeru? Sa torrent streamom ili preko dodatka u browseru?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Zavisi gde si podesio u addonu da se skladisti materijal. Kod mene je to desktop pa odma nakon gledanja obrisem. Pogledaj ako ti nije tu da nije u nekom fajlu u dokumentima, ne verujem da je negde u skrivenom folderu.

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pitanje:

Pozdrav.

Ne, skinuo sam torrent fajl, kod mene, u my documents/downloads...recimo...i onda desni klik na taj .torrent fajl i Play with AcePlayer.

Tako sam uradio.

@greskac
Nemam pojma, mislim da nisam koristio nikakav addon, tipa MagicTS Player, već direktno sa AcePlayer...konkretno opcija desnog klika u sistemu...Play with AcePlayer.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ne, skinuo sam torrent fajl, kod mene, u my documents/downloads...recimo...i onda desni klik na taj .torrent fajl i Play with AcePlayer.

Tako sam uradio.

@greskac
Nemam pojma, mislim da nisam koristio nikakav addon, tipa MagicTS Player, već direktno sa AcePlayer...konkretno opcija desnog klika u sistemu...Play with AcePlayer.
Potrazi skriveni folder acestream cahce obicno je na drugoj particiji ako imas...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Brate, kakav si doktor!

To je to.

Hvala.
Ajde da napisem i ovde, fajl mozete da preimenujete i dodate na kraju ekstenziju ".avi"(nesto.avi) i mozete ga prekopirati za kasniju upotrebu :)

Za slucaj da je drugi foramt u pitanju stavite tu ekstenziju ili pogledajte koje su standardne video ekstenzije ap neka od njih bi trebalo da radi:
Kod:
http://www.fileinfo.com/filetypes/video

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Evo kako to izgleda,(cache je stariji dok su bile arene u p2p addonu)
Untitled.jpg

Untitled2.jpg

Natrag