Član
- Učlanjen(a)
- 16.06.2010
- Poruka
- 512
Sto zovemo ove vjetnamcima? Vidim vijet u linku, na sajtu a onda strimuju nase kanale..
zbog ovoga:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sto zovemo ove vjetnamcima? Vidim vijet u linku, na sajtu a onda strimuju nase kanale..
Nisam rekao da je broj postova i hvala merilo aktivnosti svakog clana, komentarisao sam iskljucivo moju aktivnost i poredio gde kao mogu da doprinesem, a gde ne mogu.A sto se tice hvala, postoje sadrzaji koje koristim i koji su sjajni pa nemaju veliki broj hvala. U svakom slucaju nisam hteo ni da kritikujem javno postavljanje tutorijala, to je lepo od clanova sto pomazu, samo neko je rekao "nema potrebe za svim slikama jer ce nas skontati, pa ce biti mrak", sve sto sam hteo da kazem jeste da se ljudi aktiviraju i eto kanala, a ako ima problema pomoci ce neko od ljubaznih clanova na pp. Ziv bio i pozdrav svimaTaj tvoj komentar,barem za vecinu ljudi koji su trazili pomoc oko ovoga uopste ne stoji.Prvo,slazem se s tobom da je postupak jednostavan,ali ako si bar malu upucen u rad sistema kompjutera onda bi trebao da znas da postoji "hiljadu "razloga zbog kojih neki program,aplikacija ili proces nece da rade,pa tako se desava i sa ovom TViet TV.Ja imam i CCleaner i jos neke programe i sve sam uradio kako treba i prvi put mi je radilo super i posle toga vise ne.Znaci postoji nesto u sistemu sto smeta ili sta vec i zato ne radi,a ne zbog toga sto je postupak komplikovan ili ne.Naravno slazem se s tobom da ima i ljudi koji bi hteli sve na "izvolte",ali vecina ljudi ima verovatno isti problem kao i ja.A sto se tice tvog angazovanja na forumu,ja u to necu da ulazim,kako ti kazes prema broju dobijenih hvala se verovatno vidi svacije angazovanje na forumu.Pozdrav
Cudi me da ti niko nije odgovorio ?????Jel postoje arene u HD...
Cudi me da ti niko nije odgovorio ?????
Postoje Arene 1 , 2 , 3 i 4 u HD
Pozdrav
postavi sam u hidemiki147
Mozda bi bilo bolje da to stavis u HPOSTS ??? pisem ovo na zahtjev clanova foruma
Pozdrav