Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Da se nadovezem

Na osnovu onog sto ste trazili zamolio sam clanove da vam to isto dostave i objasne kako bi mogli to isto da gledate.
..........................

Auuuu bre Sota, šta mi to uradi, čoveče? Ostao sam bez jednog posta! To je kao da si mi prst odsekao! Hahahaha, mala šala. Pozdrav svima, nadam se...da sam u kratkom periodu, dok je tutorijal bio objavljen barem nekome pomogao.

Sve najbolje!

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Kada se nesto komentarise moram i ja da se nadovezem :) . Koliko sam ja primetio, problem nije bio u tome da neko ima kanale, a neko nema, nego da je ljudima radilo, pa je prestalo sa radom. Neko je u postu lepo objasnio, da treba sa CCclenar da se obrise istorija u browser-u i postupak ponovi kako bi kanali radili, a onda je krenulo "sta da podesim?", "kako da obrisem?"... Ne bih da se pravim pametan, ali postupak jeste isuvise jednostavan, ni ja nisam bio upucen sta je CCcleaner pa sam pogledao tutorijal i snasao sam se. Ne bih da budem ni grub, ali neki ljudi zaista nece da uloze nimalo napora da bi gledali kanale. Ja sam neko ko je dosao ovde samo i iskljucivo zbog kanala, medjutim nije mi islo sa time, slabo pronalazim strimove i ne snalazim se. Onda sam se deaktivirao, pa sam se aktivirao ponovo na drugim delovima foruma, i to mogu reci da mi ide, po broju pregleda, dobijenih hvala (to nije ni bitno) itd... Sustina onoga sto hocu da kazem jeste, da za sada, preko ovoga sto su uradili clanovi foruma sa kanalima, skriptima... zadovoljavam sve svoje potrebe i neizmerno sam vam zahvalan na tome. Sa druge strane, ko nema 100 postova neka se aktivira. Koliko ja primecujem ovde nema povlascenih, oni koji imaju neki kanal a ne dele sa sirom publikom, mislim da postoji razlog za to. Na kraju i da nema nijednog kanala, na ovom forumu ima toliko toga da komotno moze i bez tv kanala da se fino provodi vreme. Veliki pozdrav svima i uzivajte :)
Taj tvoj komentar,barem za vecinu ljudi koji su trazili pomoc oko ovoga uopste ne stoji.Prvo,slazem se s tobom da je postupak jednostavan,ali ako si bar malu upucen u rad sistema kompjutera onda bi trebao da znas da postoji "hiljadu "razloga zbog kojih neki program,aplikacija ili proces nece da rade,pa tako se desava i sa ovom TViet TV.Ja imam i CCleaner i jos neke programe i sve sam uradio kako treba i prvi put mi je radilo super i posle toga vise ne.Znaci postoji nesto u sistemu sto smeta ili sta vec i zato ne radi,a ne zbog toga sto je postupak komplikovan ili ne.Naravno slazem se s tobom da ima i ljudi koji bi hteli sve na "izvolte",ali vecina ljudi ima verovatno isti problem kao i ja.A sto se tice tvog angazovanja na forumu,ja u to necu da ulazim,kako ti kazes prema broju dobijenih hvala se verovatno vidi svacije angazovanje na forumu.Pozdrav

Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
188
Jedno pitanje : u xbmc ako hocu da tv programe stavljam u grupe, da li moram da iza svakog programa u listi napisem ime grupe ili moze i na neki jednostavniji nacin?

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Moze li mala pomoć:

Kako se koristi (upotrebljava) ova skripta:

Kod:
http://darbycrash.altervista.org/PHP/hls.php.txt

Sta mi je potrebno od programa?
Imam Windows 8.1 i Ubuntu 14 LTS.

Hvala unapred. Moze i na PM, da ne gušimo temu ovde.

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Jedno pitanje : u xbmc ako hocu da tv programe stavljam u grupe, da li moram da iza svakog programa u listi napisem ime grupe ili moze i na neki jednostavniji nacin?
Pišeš ime grupe samo na prvom kanalu od grupe ,u ostalima ne moraš.Pa onda prvi kanal iz sledeće grupe,pišeš ime grupe itd...

Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
107
za one koji ne znaju ili ne koriste chrome pretrazivac
a muku muce sa cookies u drugim pretrazivacima sklopio sam jedan portable TvViet
downloads->run->destination folder desktop->extract
u folderu TVvietChrome nalazi se icona TvViet pokrenete
i treba da radi,naime cookies su zasticene od brisanja .
tako da mozete koristiti alate za brisanje smeca
nek neko proba pa nek javi
Radi i kod mene...
Hvala !!!!

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Sto zovemo ove vjetnamcima? Vidim vijet u linku, na sajtu a onda strimuju nase kanale..

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
miki147

Mozda bi bilo bolje da to stavis u HPOSTS ??? pisem ovo na zahtjev clanova foruma

Pozdrav

Natrag