Kada se nesto komentarise moram i ja da se nadovezem
. Koliko sam ja primetio, problem nije bio u tome da neko ima kanale, a neko nema, nego da je ljudima radilo, pa je prestalo sa radom. Neko je u postu lepo objasnio, da treba sa CCclenar da se obrise istorija u browser-u i postupak ponovi kako bi kanali radili, a onda je krenulo "sta da podesim?", "kako da obrisem?"... Ne bih da se pravim pametan, ali postupak jeste isuvise jednostavan, ni ja nisam bio upucen sta je CCcleaner pa sam pogledao tutorijal i snasao sam se. Ne bih da budem ni grub, ali neki ljudi zaista nece da uloze nimalo napora da bi gledali kanale. Ja sam neko ko je dosao ovde samo i iskljucivo zbog kanala, medjutim nije mi islo sa time, slabo pronalazim strimove i ne snalazim se. Onda sam se deaktivirao, pa sam se aktivirao ponovo na drugim delovima foruma, i to mogu reci da mi ide, po broju pregleda, dobijenih hvala (to nije ni bitno) itd... Sustina onoga sto hocu da kazem jeste, da za sada, preko ovoga sto su uradili clanovi foruma sa kanalima, skriptima... zadovoljavam sve svoje potrebe i neizmerno sam vam zahvalan na tome. Sa druge strane, ko nema 100 postova neka se aktivira. Koliko ja primecujem ovde nema povlascenih, oni koji imaju neki kanal a ne dele sa sirom publikom, mislim da postoji razlog za to. Na kraju i da nema nijednog kanala, na ovom forumu ima toliko toga da komotno moze i bez tv kanala da se fino provodi vreme. Veliki pozdrav svima i uzivajte