- Učlanjen(a)
- 13.03.2018
- Poruka
- 498
Или узми неки јефтин рипитер.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam da li mogu ja to menjati jer je internet na gazdaricu stana do decembra meseca.I ti jos imas ruter? idi u Vodafon zastupnistvo u tvojoj blizini... reci nek ti pogledaju tvoj prikljucak tj. dal je moguce da predjes na Horizon Box iz razloga sto kod mog prijatelja nije moguce jer je instalacija stara pa im se.ne isplati mijenjat kablove i navedeno u mom predhodnom postu... imas to sve sa Horizon Box koliko mi poznato i sa 50Mbit/s uglavnom predji sa rutera na Horizon Box jer ako ti kablovska ide preko njih nemas sve HD kanale preko kablovska dok preko Box imas sve... ja placam Kabel Tv... Telefon i internet 72€ mjesecno uz Horizon Apk i do 5 Tel brojeva besplatno do 500MB .. ja uzeo 2 kartice ... naravno besplatno
Pozdrav
Рипитер можеш да повезујеш и жично и бежично, пише у упутству све.
mozes...ako nabavis adapter....U Nemackoj ti je jos lakse i jeftinije. Ako imas Amazon prime racun (ti ili neko od prijatelja ) narucis Amazon Firestik 4k , cesto bude na akciji 35 evra. Veruj mi, sjajna stvarcica. Jedina mana je sto internet hvatas samo preko WIFI, nema LAN (kabel) priljucak za internet.
https://www.amazon.de/Amazon-Ethernetadapter-Alexa-Sprachfernbedienung-Modelle-Basic/dp/B01LXP5TXI