Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
postavi nesto ad vidimo sta ti skeniras pa i mi zajedno satobom
da ucestvujemo u tu hajku na telekom da nebudes sam znas kako kaze narod
ni u wc se sam ne ide a kamoli u zatvor
nemari nista onaj srpski presednik ce da te pomiluje
hahahahah skeniraj sta ti je volja
nema zakon kad je u pitanje internet oni stavljaju
a mi nalazimo jednostavno to ti je jedan vid vreca svi po nesto stavljaju
e sad zavisi ko sta izvuce od tu vrecu
hahaha

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
postavi nesto ad vidimo sta ti skeniras pa i mi zajedno satobom
da ucestvujemo u tu hajku na telekom da nebudes sam znas kako kaze narod
ni u wc se sam ne ide a kamoli u zatvor
nemari nista onaj srpski presednik ce da te pomiluje
hahahahah skeniraj sta ti je volja
nema zakon kad je u pitanje internet oni stavljaju
a mi nalazimo jednostavno to ti je jedan vid vreca svi po nesto stavljaju
e sad zavisi ko sta izvuce od tu vrecu
hahaha
Cela evropa na 8001 a komsije udpxy statuse da znam telekomov statuse pa da im posaljem malo, hehehe da me pomiluje to bi bila udarna vest presednik pomilovao arapina palestinca hahaha nece oni mene dovljno je mene telekom zapamtio kad su mislil da sam ovca u pitanju adsl-a i iptv-a

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
moram ovo da podelim sa vama vec nekih 15 dana krenuo sam sa dosta skeniranjem kako udpxy tako i DM itd nasao sam dosta dm dok udpxy tu i tamo medjutim juce dobio u posti kovertu da mi stiglo pismo i da odem da preuzmem odem u posti kad ono od telekom srbije upozorenje kako su oni radili kontrolu i uocili su nelegalnu aktivnost kod mene u napomeni skniranje ip adresa tako sam se smorio da mi nije dobro e sad dali je neko imao ovakvih problema ? dali stavrno oni mogu mene tuziti ili sta vec ? :gl_sigh:
Koristi neki YVPN klijent sko već skeniraš. Nešto tipa Cyberghost ili Okfreedom. Drugo, idi u neku njihovu poslovnicu i tapreti im raskidom ugovora ukoliko nastave da narušavaju tvoju privatnost. Čini mi se da jeko sa foruma pisao da je to uradio i da su ga posle toga ostavili na miru. Ono prvo što sam napisao je daleko važnije. Uz dobar proxy te sigurno više neće uznemiravati :-D

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pure vpn 59$ lifetime još 19 sati akcija ako koga zanima mogu mu link poslat.
550 servera u 140 zemalja aktivacija na 5 uređaja. Pogledajte kod njih na sajtu inače je to cijena na godinu dana ovo je akcija lifetime (5 godina).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
Pa ce neko drugi da najebe umesto tebe, i sledeci put stavi sifru pa ces da se kajes. Imam i ja otvorenih mreza, za neke imam sifre ali zamisli dodje njima takva opomena, ni krivim ni duznima.
ono sto ne moram da platim a mogu da dobijem dzabe pocevsi od interneta raznorazni software, tv kanala aplikacija to i uzmem zahvaljuci svom znanju i ne znanju drugih a wifi sifre su za mene odavno prevazidjena stvar i normalno da necu ostetit svog komsiju vec tamo nekog zahvaljuci linuxu i nano station .pozz

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Sigurno imas net preko Telekoma? Ja sam dole, na Kosovu, meni sigurno nece stici nista. Zato, daj da vidim sta si skenirao, ja cu da ti odskeniram dzabe xD :D :D

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
ono sto ne moram da platim a mogu da dobijem dzabe pocevsi od interneta raznorazni software, tv kanala aplikacija to i uzmem zahvaljuci svom znanju i ne znanju drugih a wifi sifre su za mene odavno prevazidjena stvar i normalno da necu ostetit svog komsiju vec tamo nekog zahvaljuci linuxu i nano station .pozz

Pa ti lepo dodjes kod mene hakujes sve mreze i pride zaradis :D

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Moze li preporuka za najjeftiniji dron sa kamerom, ako neko ima iskustva ?!

Natrag