Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
salu na stranu ne bi mojim postom nekog da bacim u uzaludnu potragu
ali porilicno sam siguran da sam negde procito na pitanje u vezi SBBa odgovor
da oni koriste password na linkovima za televiziju

prc

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
746
Ne mogu da verujem ! :confused:
I, prastari statusi se kopiraju po drugim forumima u par minuta ! :beee:
i8043_3.jpg
:beee:

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Evo, ja da se pohvalim da sam dosao do Siol statusa i to skeniranjem. Prvo sam iskeniro ceo T-2 opseg, nista nisam nasao. Onda sam uzeo SIOL opseg, i na osnovu nekih ranije objavljenih siol statusa, pogledao koje portove da trazim i nasao sam 1 status. Iako do pre mesec dana nisam znao ni sta je status ni sta da radim sa udp. Sve se moze kad se hoce, nisi bitni uslovi, bitna je volja. xD Da nije bilo foruma i nekih clanova, nikad ne bih dosao do ovoga. Ako zelite nesto, potrudite se. Toliko sam zeleo T-2/Siol da sam na kraju i dosao do njih. Sam, skeniranjem. Zato,. skenirajte. nece doci odmah ali se na kraju isplati trud
Jednom clanu se posebno zahvaljujem
PS: Pitanje, da li se skeniranjem opsega Telekoma i SBBa moze nesto naci? Da li i kod njih moze da se nadje neki udp status ili je drugacije? Da li da skeniram ili da ne trosim vreme? Ili da pocnem da skeniram dreamboxove i tvheadend-ove? Video sam da se moze kvalitetno naci i kod njh. Zarazio sam se, sad cu samo da skeniram xD

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
Evo, ja da se pohvalim da sam dosao do Siol statusa i to skeniranjem. Prvo sam iskeniro ceo T-2 opseg, nista nisam nasao. Onda sam uzeo SIOL opseg, i na osnovu nekih ranije objavljenih siol statusa, pogledao koje portove da trazim i nasao sam 1 status. Iako do pre mesec dana nisam znao ni sta je status ni sta da radim sa udp. Sve se moze kad se hoce, nisi bitni uslovi, bitna je volja. xD Da nije bilo foruma i nekih clanova, nikad ne bih dosao do ovoga. Ako zelite nesto, potrudite se. Toliko sam zeleo T-2/Siol da sam na kraju i dosao do njih. Sam, skeniranjem. Zato,. skenirajte. nece doci odmah ali se na kraju isplati trud
Jednom clanu se posebno zahvaljujem
PS: Pitanje, da li se skeniranjem opsega Telekoma i SBBa moze nesto naci? Da li i kod njih moze da se nadje neki udp status ili je drugacije? Da li da skeniram ili da ne trosim vreme? Ili da pocnem da skeniram dreamboxove i tvheadend-ove? Video sam da se moze kvalitetno naci i kod njh. Zarazio sam se, sad cu samo da skeniram xD
skeniraj sve redom nikad ne znas sta ces naci , :D

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Iskenirao sam SBB, nista nisam nasao, ali mislim da je to zbog porta koji sam skenira. Samo 1 port i mislim da je bio pogresan. Mislim da sad imam ideju koje portove trebam skenirati. Bacam se na skeniranje.
PS: Ovo isto kao da si mi rekao, skeniraj, ima, nacices nesto sigurno :D xD
PS: Opseg telekoma, MOJ SI!

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
Iskenirao sam SBB, nista nisam nasao, ali mislim da je to zbog porta koji sam skenira. Samo 1 port i mislim da je bio pogresan. Mislim da sad imam ideju koje portove trebam skenirati. Bacam se na skeniranje.
PS: Ovo isto kao da si mi rekao, skeniraj, ima, nacices nesto sigurno :D xD
PS: Opseg telekoma, MOJ SI!
E da je tako........:oopss:

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Sta da je tako? Lako? Nije sigurno. I uopste se ne nadam da cu na isti nacin naci status. Ne znam da li i ima statusa uospte. Mozda je to neki drugaciji nacin. Zato sam i pitao da li uopste da skeniram. I na kraju krajeva, ne moram nista ni da nadjem. Mozda odmah necu, ali necu odustati. Nekad cu mozda i naci nesto.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
moram ovo da podelim sa vama vec nekih 15 dana krenuo sam sa dosta skeniranjem kako udpxy tako i DM itd nasao sam dosta dm dok udpxy tu i tamo medjutim juce dobio u posti kovertu da mi stiglo pismo i da odem da preuzmem odem u posti kad ono od telekom srbije upozorenje kako su oni radili kontrolu i uocili su nelegalnu aktivnost kod mene u napomeni skniranje ip adresa tako sam se smorio da mi nije dobro e sad dali je neko imao ovakvih problema ? dali stavrno oni mogu mene tuziti ili sta vec ? :gl_sigh:

Natrag