Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima li ih sa kamerom za 50e ?Pa koji ti je budzet brate, mogu ti ga naci za 40 eura al sta ces s njim kad je tek nesto veci od telefona. Za 100 eura vec moze da se nadje dobrih.
Skupi su mi i ti solidni !dobri quadcopteri pocinju tek preko 400-500e pa na vise, mozes da nadjes i za 100e solidne, zavisi za sta ces da ih koristis
Ima li ih sa kamerom za 50e ?
probaj da preimenujes ekstenziju u .m3u8, nekad pomaze, nemam kodi ali tu ext on najcesce koristijel zna neko resenje za kodi tj. live tv preko pvriptvsimple addona, kako ubrzati pokretanje strimova koji se zavrsavaju na .ts
sve verzije posle 13.2 gotham ove striimove da pokrenes treba vecnost ili bolje receno 15-tak sekundi
strimovi idu ekstra kad krenu,al brate da bih presaltao 4 kanala treba mi citav min, prodje me volja za televizijom
ne pomaze, tako nece nikako da pokreneprobaj da preimenujes ekstenziju u .m3u8, nekad pomaze, nemam kodi ali tu ext on najcesce koristi
Meni treba motokultivator sa kamerom