Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pa koji ti je budzet brate, mogu ti ga naci za 40 eura al sta ces s njim kad je tek nesto veci od telefona. Za 100 eura vec moze da se nadje dobrih.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
dobri quadcopteri pocinju tek preko 400-500e pa na vise, mozes da nadjes i za 100e solidne, zavisi za sta ces da ih koristis

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
104
jel zna neko resenje za kodi tj. live tv preko pvriptvsimple addona, kako ubrzati pokretanje strimova koji se zavrsavaju na .ts
sve verzije posle 13.2 gotham ove striimove da pokrenes treba vecnost ili bolje receno 15-tak sekundi
strimovi idu ekstra kad krenu,al brate da bih presaltao 4 kanala treba mi citav min, prodje me volja za televizijom

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
jel zna neko resenje za kodi tj. live tv preko pvriptvsimple addona, kako ubrzati pokretanje strimova koji se zavrsavaju na .ts
sve verzije posle 13.2 gotham ove striimove da pokrenes treba vecnost ili bolje receno 15-tak sekundi
strimovi idu ekstra kad krenu,al brate da bih presaltao 4 kanala treba mi citav min, prodje me volja za televizijom
probaj da preimenujes ekstenziju u .m3u8, nekad pomaze, nemam kodi ali tu ext on najcesce koristi

Natrag