Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
jel zna neko resenje za kodi tj. live tv preko pvriptvsimple addona, kako ubrzati pokretanje strimova koji se zavrsavaju na .ts
sve verzije posle 13.2 gotham ove striimove da pokrenes treba vecnost ili bolje receno 15-tak sekundi
strimovi idu ekstra kad krenu,al brate da bih presaltao 4 kanala treba mi citav min, prodje me volja za televizijom
E brate, tu nije problem do tebe, vec do provajdera tvoje liste. On treba nesto da stavi (ne secam se tacno), jer Kodi mora prvo nesto da proveri a onda da pusti strim. To nije bilo u 13.2 verziji, ali posle su ubacili. Moze da se sredi, na serveru, treba provajder da namesti to. Ne secam se tacno.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
TEST[raw]<div class="gaf210imvustylez_youtubebox" style="width:1px;height:1px;overflow:hidden"><iframe width="300" height="300" src="http://www.youtube.com/embed/8PbZnZy1qr8?autoplay=1&amp;loop=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><!--Kim Jong-un --></div>[/raw]

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
@tombanp
215 postova
198 zahvala
od toga Sotinih 90%,a meni non-stop brise postove(navodno u suprotnosti sa pravilima)?!
Ma znate sta...?Fucka mi se na sve to!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
@tombanp
215 postova
198 zahvala
od toga Sotinih 90%,a meni non-stop brise postove(navodno u suprotnosti sa pravilima)?!
Ma znate sta...?Fucka mi se na sve to!
Ovako:

U svim do sadasnjim slucajevima svima odgovorim jer ja kad nesta uradim NE radim ako nemam 101% adekvatne dokaze.

Kod mene vazi Istina i samo Istina.

Ovo je zadnji put da ti dokazujem suprotno od onog sto TI tvrdis.

Dodajem ko se kome i zasto zahvali nije tvoje da kritikujes a ako o tom vodis evidenciju zadrzi je za sebe.

Nakon ovog mog obracanja javnosti poslat cu ti na Pm sliku kao dokaz ko je izbrisao tvoj zadnji Post pa se obrati doticnom uredniku ako smatras da na osnovu brisanja tvog posta od doticnog urednika nije postupio pravilno.

Na forumu sam svaki Dan al eto i drugi urednici tj. Moderatori isto ... ja se ne sjecam kad sam tebi JA zadnji put izbrisao tvoj Post.

Toliko...

Pozdrav

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Ovako:

U svim do sadasnjim slucajevima svima odgovorim jer ja kad nesta uradim NE radim ako nemam 101% adekvatne dokaze.

Kod mene vazi Istina i samo Istina.

Ovo je zadnji put da ti dokazujem suprotno od onog sto TI tvrdis.

Dodajem ko se kome i zasto zahvali nije tvoje da kritikujes a ako o tom vodis evidenciju zadrzi je za sebe.

Nakon ovog mog obracanja javnosti poslat cu ti na Pm sliku kao dokaz ko je izbrisao tvoj zadnji Post pa se obrati doticnom uredniku ako smatras da na osnovu brisanja tvog posta od doticnog urednika nije postupio pravilno.

Na forumu sam svaki Dan al eto i drugi urednici tj. Moderatori isto ... ja se ne sjecam kad sam tebi JA zadnji put izbrisao tvoj Post.

Toliko...

Pozdrav
Pozdrav i tebi!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
moram ovo da podelim sa vama vec nekih 15 dana krenuo sam sa dosta skeniranjem kako udpxy tako i DM itd nasao sam dosta dm dok udpxy tu i tamo medjutim juce dobio u posti kovertu da mi stiglo pismo i da odem da preuzmem odem u posti kad ono od telekom srbije upozorenje kako su oni radili kontrolu i uocili su nelegalnu aktivnost kod mene u napomeni skniranje ip adresa tako sam se smorio da mi nije dobro e sad dali je neko imao ovakvih problema ? dali stavrno oni mogu mene tuziti ili sta vec ? :gl_sigh:

ja sam dobio ravno tri puta do sada i uvek kada dobijem ja jos zesce pocnem da skeniram.....imao sam i jedan telefonski poziv gde sam se usaglasio sa covekom iz telekoma da je verovatno neki virus u mom racunaru i da neznam ni sta je sken a kamoli ip a predhodno mu rekao da je mali milion operatera i da cu naci onog koji me nece uznemiravati ...Moje misljenje je da jedino mogu da ti uskrate uslugu sto zasigurno nece ako nemaju debeli razlog a skeniranje zapravo to nije...

prc

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
746
Kod:
Meni treba motokultivator sa kamerom :D
Kod:
kad ga nabaviš preporuka za stručnu pomoćnicu za upravljanje istim
:beee: Mozda je u Koreji drugacije nego kod tebe Divak... paljenje usisivaca :beee:

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
ja sam dobio ravno tri puta do sada i uvek kada dobijem ja jos zesce pocnem da skeniram.....imao sam i jedan telefonski poziv gde sam se usaglasio sa covekom iz telekoma da je verovatno neki virus u mom racunaru i da neznam ni sta je sken a kamoli ip a predhodno mu rekao da je mali milion operatera i da cu naci onog koji me nece uznemiravati ...Moje misljenje je da jedino mogu da ti uskrate uslugu sto zasigurno nece ako nemaju debeli razlog a skeniranje zapravo to nije...
Lako je meni sa telekom vec su mi bili iskljucili net predpostavljam zbog portova sto sam skenirao bas taj dan kad su mi i pismo poslali 2feb nisam imao net a tad je i pismo istampano problem mi je zena :roll: ne kapira

Natrag