Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Aj' nam iskreno reci, da li si ikada skeniranjem pronasao neku dobru listu ?!
ako ne racunam xxx kanale nisam bio ni blizu bilo cemu a kamoli dobrom mada sam ja posle saznanja kako sta radi i da skeniranjem statusa mogu da se dobiju kanali pokusavo na osnovu vec objavljenih statusa koji pripadaju nekom od provadera sa exyu prostora da pronadjem nove koje rade shvatio da izgleda nasi provajderi imaju mnogo bolju zastitu od rusa na kojima sam se poducio kako sta radi

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
ako ne racunam xxx kanale nisam bio ni blizu bilo cemu a kamoli dobrom mada sam ja posle saznanja kako sta radi i da skeniranjem statusa mogu da se dobiju kanali pokusavo na osnovu vec objavljenih statusa koji pripadaju nekom od provadera sa exyu prostora da pronadjem nove koje rade shvatio da izgleda nasi provajderi imaju mnogo bolju zastitu od rusa na kojima sam se poducio kako sta radi
Zato - ziveli site-ovi (forumi) IPTV tematike i stari dobri Google ! ;):D

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Samo provajderi koji su za svoju ponudu programa (Exyu) ulozili odgovarajuca sredstva ti ist obstaju...... ovi ostali uzimaju jedni od drugih (posudjivaju ljepse zvuci od rijeci kradu) e sad ...... i oni prvi gore napomenuti imaju rupice....... ;) koji su znak pitanja ????????????????????????????????
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
0zGiOiT.png

Natrag