Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
Imas jednu aktivnu jos od Bozica, valjda je nisi izgubio.. :D
imam je jos uvek mlad...listu,navece malo preskace ali sluzi jos uvek

Sad cu ti nesto reci evo ja bih ti prvi poslao, ali vidim da ljepis liste sa serverima ovdje,a ja sam sam sebi rekao da
nema sanse da nekomu vise posaljem koji krsi moja uvjerenja, a to je nama nista javno sve preko pp osobama
koja to zasluzuju i koja su od poverenja.To je moj stav mozda ima koji se samnom ne slazu pa ce ti poslati poz...

Djuki ako krsim tvoja uverenja onda mi nemoj slati,dao si mi jednu vec ali odavno crkla

Poslednja izmena od urednika:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Najbolje da zakljucamo temu jer ovi sto su naucili kako i sta sada se bune i sve im smeta i samo kad se ovde na forumu nebi objavljivalo sve bi radilo i niko nigde i nikad nebi obajvio nista . :gl_sigh:

I onda bi oni na miru mogli da imaju svoje blago i prodaju i zarade po neki dinar ili da se kurce da imaju nesto sto nema niko.

Pa sad smeta i statusi kad se objave , pa ko je objavio , pa zasto , pa istraga citava da se vodi.

Pa i da se zakljuca tema ovde na forumu , da li mislite da bi se ista promenilo.
Sve bi bilo isto .

Smarate vise ,i vrtite se u krug , ko oce da objavljuje nek objavljuje , ko nece nemora , ko oce da proziva ljude nek proziva ,ko oce da kuka nek kuka,ko oce da slika nek slika i to je tako ovde na forumu ,a na ovim okolo forumima kod jednih i drugih i trecih komsija probajte da radite ovo sto radite ovde i popicete ban odma u sekundi, uostalo probajte idite malo tamo pa se tamo malo pravite pametni ko ovde , tamo vi pojedinci , prozivate ljude sto vam nedaju i neobjavljuju a ovde prozivate sto objavljuju i dele.

Mi se ponosimo sto smo jedan od retkih foruma na kom je objavljeno hiljade tema u kojima ljudi mogu da nauce kako sami da dodju do necega ili kako do necega doci na neki drugi nacin,takodje cim se pojavi nesto aktuelno novo cim se savlada nacin,tehnika to se pojavi ovde na forumu.
Ali nemoze bas sve da se objavi.

Meni licno najvise smeta kad vidim pojedince koji nisu ni jednim promilom doprineli ovom kao i drugim forumima , kako sebi daju za pravo da prozivaju neke ljude koji doprinose i koji se trude i gube svoje vreme da bi nekom pruzili nesto pa makar bilo i C/P .

Moram da priznam evo ni to zadnje mi nesmeta ako na taj nacin lecite svoje komplekse i ako ce da vam bude lakse .

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
@bind nisi u pravu doprinijeli su i te kako ali na pm skype ili ti ga na private. Govorim iz osobnog iskustva. Isto tako podržavam objavljivanje c/p lista. Ne prate svi sve žive forume pa zato tako komentiraju i sam sam oladio. A to što ti pričaš da je temu trebalo zaključat to sam ja govorio prije 3-4 godine a možda i više :D.
Samo opušteno! :dance2:

Učlanjen(a)
16.01.2015
Poruka
45
poz...koristim za provjeru linkova program iptv tools v1.1
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=Z66GLNufC38
ali od danas mi baca ovu grešku na bilo kojem linku koji upišem, pa ako netko zna kako popraviti da ponovno proradi...ili ako ima koji drugi program da isprobam.
Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Natrag