Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
315
Ma ti bre mora da se salis. Sve ovo samo zbog album teme??? Meni je u pocetku ta tema mnogo znacila jer sam tu video do cega sve moze da se dodje. Da uzmem za primer Sotin Siol. 99% ljudi misli da stabilan Siol ne postoji ali na tom se primeru vidi da postoji. I sta sad? Treba da budem ljubomoran?? Ako utrosim mnooogo vremena da nadjem tako nesto prvo sto cu uraditi objavicu ga javno da bih zeznuo Sotu ili vec nekog??? Suludo. I @Bokimajsta je dosao do neceg slicnog i okacio slike. Jel objavio javno? Nije a svi znamo koliko su se njih dvojica "takmicila" u toj temi. A o objavljivanju statusa zvanicnih provajdera da ne pricam.
PS @losmij reaguj!!! Tvoja tema je sve zakuvala :D
Oni nek se takmice a ti gledaj u slike uci i mozda postanes buduci pikaso, kako mozes od slike da vidis koja lista je u pitanje garant ti milan tarot pomaze.
Jel su ti dali upute kako i ti da dodjes do te liste ili ti poslali neku sa user i pass da ti zamazu oci i ti od toga se prosvetio.

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Zar stvarno mislis da se ne moze videti koje liste su u pitanju? Dis. ScienceHD, Food HD, Cinestar Premiere HD... Koga ovo zanima ne treba mu mnogo vremena da pohvata o cemu se radi. Npr. okacim jednu sliku bas specificnog kanala u specificnoj rezoluciji. Mislis da ljudi nisu provalili o cemu se radi? To postoji na samo jednom mestu. Znaci postoji i radi ali nije za siru upotrebu tj. mnogo korisnika jer ce pasti. Ako sam ja do toga dosao mozes i ti i svako drugi. Nije komplikovano ali treba vremena ili lude srece. U svakom slucaju kad nesto sam nadjes to onda vise i cenis.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
WETRKDN.png

Ma garant je student kriv:beee:

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Oni nek se takmice a ti gledaj u slike uci i mozda postanes buduci pikaso, kako mozes od slike da vidis koja lista je u pitanje garant ti milan tarot pomaze.
Jel su ti dali upute kako i ti da dodjes do te liste ili ti poslali neku sa user i pass da ti zamazu oci i ti od toga se prosvetio.
Ne boj se ti za mene. Ne gledam i ne kacim u album user/pass kanale. Slikam kad hocu da skrenem paznju da nesto postoji kao npr kad je pala vratza pa su stavljene slike SK 1080. Znaci bilo je jos negde. Ne da se HVALIM nego da ljudi vide da postoji na jos nekom mestu. I ljudi nije mi jasno zasto sve shvatate toliko licno.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
@Greskac pa za projekt, lista i pare me ne zanimaju. Samo da se skupimo da se ima za server i tekuće troškove. Već vidim da će nam čikakure donirat panel. :D

Natrag