Pa bez slike niko ne bi verovaoJos samo da mi neko objasni, u cemu je razlika, izmedju kacenja slike i navodnog objasnjenja da taj kanal postoji u toj i toj listi !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa bez slike niko ne bi verovaoJos samo da mi neko objasni, u cemu je razlika, izmedju kacenja slike i navodnog objasnjenja da taj kanal postoji u toj i toj listi !
Evo cim imas moc da preko slike vidis iz koje je liste evo slika reci iz koje je liste i dobijas je sa oko 200 i nesto kanali vecinom domaciMa ti bre mora da se salis. Sve ovo samo zbog album teme??? Meni je u pocetku ta tema mnogo znacila jer sam tu video do cega sve moze da se dodje. Da uzmem za primer Sotin Siol. 99% ljudi misli da stabilan Siol ne postoji ali na tom se primeru vidi da postoji. I sta sad? Treba da budem ljubomoran?? Ako utrosim mnooogo vremena da nadjem tako nesto prvo sto cu uraditi objavicu ga javno da bih zeznuo Sotu ili vec nekog??? Suludo. I @Bokimajsta je dosao do neceg slicnog i okacio slike. Jel objavio javno? Nije a svi znamo koliko su se njih dvojica "takmicila" u toj temi. A o objavljivanju statusa zvanicnih provajdera da ne pricam.
PS @losmij reaguj!!! Tvoja tema je sve zakuvala
Sotina lista još uvijek čeka konkurenciju...Poslao sam ti pa testiraj ........... ne trebaju lajkovi ..............
Pozdrav
Ma nije ni vazno. Ne razumemo se ociglednoEvo cim imas moc da preko slike vidis iz koje je liste evo slika reci iz koje je liste i dobijas je sa oko 200 i nesto kanali vecinom domaci
udp je listaPogledajte prilog 87306
zanimljivo je da soba za kukanje ima samo 4 strane a da ovde u zadnjih 20 strana 99% sadrzaj podpada pod nju
Blago nama .
Ceo svet otisu u ku**c a vi se tu prepucavate oko listi.
Daj Boze da tako bude jos 1000 godina,ovaj put sr**e u svetu ali bez nas.
Da se mi jednom skupimo i celu noc da ludujemo na splavu ja castim ovaj put,svi ste dobro dosli.