Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa kad imas rezervu sto se javljas ko je trazio tvoje misljenje bjez u sobu za kukanje da ti tamo naprave kukuruku.Da imas te stvari kao Sota Bobanku ti bi ih odavno osakatio.Sve sto sam do pre tri meseca i do skoro gledao ti si unistio ali imam i ja rezervu.
Poznato je da nasi ljudi ne razmisljaju previse, sve te liste su sa pastebina-a uglavnom, pa kad je vec objavljeno, samo prekopiraju, ne zameri im, ima tu dobrih ljudi.savjet , posto , se sad svi dobro snalazite .u vadjenju lista ,jedna molba kad objavite server i user ,ok ,ali mi nije jasno sto ga forsirate sa drugim userima ,to se pogotovo odnosi ,na clanove koji imaju preko 1000 i vise postova ,ako je cilj da imate po 3000 postova onda bih zamiolio adminstraciju da im da i na taj nacin , serveri rade duze ,za clanove koji se trude da predju magicnu cifru od 100 i vise ok to razumijem
To je uradila grupa na kerman forumu i jedan moj poznanik htio uci ali ga nisu htjeliU više navrata sam molio da uzmemo server i postavimo panel. Kanala smo imali i imamo još malo. Mogli su svi gledati sve za malu naknadu. Dok smo se mi tu prepirali drugi su to odradili.
U više navrata sam molio da uzmemo server i postavimo panel. Kanala smo imali i imamo još malo. Mogli su svi gledati sve za malu naknadu. Dok smo se mi tu prepirali drugi su to odradili.
Povratak Super Silver PlatinumaMozda mene
A jesi jednog jakog preskocio sto mu ovi nazalost, ali nazalost nisu ni do koljena da nekog istina ne vredaJa moram priznati da nikada nisam uspeo doci do cinestar u Hd i HBO tonski na srpskom jeziku.Onoliko koliko bobanku zna tu smo negde svi.Pravi majstor mora se priznati Sota, a verujem i Boki i ekipa,mozda sam nekoga preskocio.
Ja cu ti dati neki odgovor odprilike kako to ide a to je da ovi sto objavljuju slike na neki nacin se hvale kao imaju sva i svasta, e to iznervira ove ostale sto imaju liste i samo pucaju.Meni ovi sto ljepiju u album nisu opasni meni onako ok ,jer nekoji se ne mogu nositi sa time sto imaju
nego to moraju javno prezentirati kako bi umirili sebe iznutra.To ti je ko dobar auto
ovi mamini i tatini sinovi sto furaju jurilice nesto slicno.Svako ima od nas rezliciti karakter
i neko se tesko nosi sa onim sto je nasao ili naucio to ti je ko droga kad se navuces
nema povratka.Nego mene vise zabrinjavaju ovi koji se javno dokazuju stavljajuci te liste u
opticaj,e ti mi nisu jasni i te bih ja htio cuti sto im je cilj neka mi daju dobar argumenat
zasto?.Ja cu biti prvi koji cu im zapleskati, ako me ubjede da je to pravilno sto oni rade i ta time nekome
pomazu.Ja bih rekao da odmazu svima i onima sto bi htjeli nekome pomoci.Samo sto takve rijeci do tih
ne dolaze jer oni imaju u rukama trenutno moc.Jer moze se lako dogoditi ko bi sad gore sad je dolje.
poz...svima....