Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znaci po tebi sve zlo lezi u albumu ako sam shvatio da se oni nebi hvalili kako da drugacije to nazovem i iritiraliJa cu ti dati neki odgovor odprilike kako to ide a to je da ovi sto objavljuju slike na neki nacin se hvale kao imaju sva i svasta, e to iznervira ove ostale sto imaju liste i samo pucaju.
nemora da znaci ali verovatno je tako nesto il pa drugacije definirano, mozda ne kuzis ali to je to
E takoZnaci po tebi sve zlo lezi u albumu ako sam shvatio da se oni nebi hvalili kako da drugacije to nazovem i iritirali
druge clanove sa svojim slikama ovi nebi postavljali liste. Ma to je lako ukinimo album pa da vidimo hehe ko je u pravo a ko u krivo.Bolest treba saseci u korijenu po tebi .
Ma ti bre mora da se salis. Sve ovo samo zbog album teme??? Meni je u pocetku ta tema mnogo znacila jer sam tu video do cega sve moze da se dodje. Da uzmem za primer Sotin Siol. 99% ljudi misli da stabilan Siol ne postoji ali na tom se primeru vidi da postoji. I sta sad? Treba da budem ljubomoran?? Ako utrosim mnooogo vremena da nadjem tako nesto prvo sto cu uraditi objavicu ga javno da bih zeznuo Sotu ili vec nekog??? Suludo. I @Bokimajsta je dosao do neceg slicnog i okacio slike. Jel objavio javno? Nije a svi znamo koliko su se njih dvojica "takmicila" u toj temi. A o objavljivanju statusa zvanicnih provajdera da ne pricam.Ja cu ti dati neki odgovor odprilike kako to ide a to je da ovi sto objavljuju slike na neki nacin se hvale kao imaju sva i svasta, e to iznervira ove ostale sto imaju liste i samo pucaju.
nemora da znaci ali verovatno je tako nesto il pa drugacije definirano, mozda ne kuzis ali to je to