Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Cekaj, 5$ mesecno, za sta? Za listu, tj uslugu? Ako je to ok. Mislio sam na ucesce u projektu, za to treba mnooogo para ali isplatilo bi se to brzo.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ja cu ti dati neki odgovor odprilike kako to ide a to je da ovi sto objavljuju slike na neki nacin se hvale kao imaju sva i svasta, e to iznervira ove ostale sto imaju liste i samo pucaju.
nemora da znaci ali verovatno je tako nesto il pa drugacije definirano, mozda ne kuzis ali to je to
Znaci po tebi sve zlo lezi u albumu ako sam shvatio da se oni nebi hvalili kako da drugacije to nazovem i iritirali
druge clanove sa svojim slikama ovi nebi postavljali liste. Ma to je lako ukinimo album pa da vidimo hehe ko je u pravo a ko u krivo.Bolest treba saseci u korijenu po tebi :beee:.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Sto se tice tog famoznog albuma - nije tesko otici na 1. stranicu i videti kako je to sve pocelo !
O razlogu otvaranja takve teme, cemo neki drugi put ! ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.668
Ja cu da napisem onako spontano nisu problem slike u Dnevna Doza albumu nego javlja se kod pojedinaca ljubomora na te slike.......... evo primjera juce sam na par clanova podijelio oko 50-set lista koje nigdje nisu objavljene javno (ako lazem NIKAD ne imao ni jednu listu) i kad god upalim komp skeniram svasta nesta i nije se desilo kao evo i sad da sam ugasio komp i ostao prazne ruke .................. kad se jave i dokazu pojedinci da su ucinili nekom tako nesta slicno to cu da postujem pa makar i 1 listu nekom poslali (mislim na ove sto sebe pravdaju i nalaze problem u drugima) a Dnevna Doza album temu moze sto se mene tice odma da se tema izbrise.

4-ta lista pronadjena skeniranjem od Arena Sport HD pa do HBO i Cinestar premiere itd.... znaci Big lista .....idemo dalje...

Bild 2.png
jos veci problem se javlja kod nekih sto nisu u stanju da ispostuju nekog pa i mene koji svojim trudom i odvojenim vremenom zeli da na ovaj nacin nekom pomogne darivanjem liste tj. imam razumijevanja prema svakom i prema clanovima koji nisu u stanju ili neznaju kako doci do kvalitetne liste jer... kad bi svi bili uzimam sebe za primjer kao ja gdje bi nam bio Kraj ???

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ni ja nemam nista protiv da se tema ukine ! ;)
Do skora me nije bilo tri meseca a tema nikad aktivnija, hmmmmm ! :)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ja tu temu sa slikama zaobjidem....jer znam da tamo nema nista pametno da se sazna....samo se takmici tamo....ja ako nesto trebam pitam javno ili saljem nekima PM pa ako bude nesto zahvalan sam ako ne pokusam ponovo za par sedmica....

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Moj prijedlog :) Kod god od majstora ima kvalitetnu listu i želi da na pravi način dokaže da je majstor, nek mi pošalje da testiram. Pobjednik će dobiti 100 lajkova od mene :) i javnu pohvalu :roll:

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Ja cu ti dati neki odgovor odprilike kako to ide a to je da ovi sto objavljuju slike na neki nacin se hvale kao imaju sva i svasta, e to iznervira ove ostale sto imaju liste i samo pucaju.
nemora da znaci ali verovatno je tako nesto il pa drugacije definirano, mozda ne kuzis ali to je to
Ma ti bre mora da se salis. Sve ovo samo zbog album teme??? Meni je u pocetku ta tema mnogo znacila jer sam tu video do cega sve moze da se dodje. Da uzmem za primer Sotin Siol. 99% ljudi misli da stabilan Siol ne postoji ali na tom se primeru vidi da postoji. I sta sad? Treba da budem ljubomoran?? Ako utrosim mnooogo vremena da nadjem tako nesto prvo sto cu uraditi objavicu ga javno da bih zeznuo Sotu ili vec nekog??? Suludo. I @Bokimajsta je dosao do neceg slicnog i okacio slike. Jel objavio javno? Nije a svi znamo koliko su se njih dvojica "takmicila" u toj temi. A o objavljivanju statusa zvanicnih provajdera da ne pricam.
PS @losmij reaguj!!! Tvoja tema je sve zakuvala :D

Natrag