Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
evo da se i ja pohvalim ,imam oko 40 listi ,kontrolisem12 ,stream panela ,imam 3 naloga za rujy ,kljuceve ,za znate vec ,sta i scriptu ,za d3go prepravljenu ,koja sljaka super ,ja necu postavljati slike ko pojedinci ,ali da je istina potvrdice svi mali ljudi ,koji nemaju nista a dobijaju od mene na dnevnoj bazi ,pa nije moguce da vi vjerujete samo ,4,5 clanova ,ili ste toliko sretni da imate sto imate ,znajuci i postavljajuci pitanje dali cu ja doci do takve aplikacije ikada ,strah od neznanja ili ,ljepota vadjenja masti drugim clanovima ,hehe
Ako ce da se hvalimo nisi mi ni blizu kako za domace liste od nettv plusa pa na dalje da ne iznosim imena onih koji te iste nude a sto se tice stranih lista neznam broja eto i danas Sota bio dobar ...
Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
220
Ako ce da se hvalimo nisi mi ni blizu kako za domace liste od nettv plusa pa na dalje da ne iznosim imena onih koji te iste nude a sto se tice stranih lista neznam broja eto i danas Sota bio dobar ...
Pozdrav

Dobri ste ja nemam ni jednu listu :) niti televiziju al hvala bogu imam serbian forum za citanje ako nis drugo :)))

Natrag