- Učlanjen(a)
- 12.01.2011
- Poruka
- 1.514
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To sto je okaceno, mislim da je to je moj stream (mislim na sliku od arenasport 5) i podesio sam ga na 1.5MB. Naravno da nekad prikazuje da je 2MB. Kada stavim 3 mb, bit ce identicno kao u originalu, to garantujem jer sam testirao, ali ne mogu odmah jer cekam da mi podignu protok na optici. Takodjer testirao sam i 2.5MB i ne vidim razliku izmedju 2.5 i 3mb na 50" tv-u. Tako da ce poboljsanje biti primjetno.
evo da se i ja pohvalim ,imam oko 40 listi ,kontrolisem12 ,stream panela ,imam 3 naloga za rujy ,kljuceve ,za znate vec ,sta i scriptu ,za d3go prepravljenu ,koja sljaka super ,ja necu postavljati slike ko pojedinci ,ali da je istina potvrdice svi mali ljudi ,koji nemaju nista a dobijaju od mene na dnevnoj bazi ,pa nije moguce da vi vjerujete samo ,4,5 clanova ,ili ste toliko sretni da imate sto imate ,znajuci i postavljajuci pitanje dali cu ja doci do takve aplikacije ikada ,strah od neznanja ili ,ljepota vadjenja masti drugim clanovima ,hehe
slazem se ali onih stvarno kvalitetnih je jako malo...ako sebe postavim umjesto tebe mi vrede samo HD kanali iz siola.....sve drugo sto imam nije na vrhunskom nivoju kvalitete i ne koristim....tako da meni 40 listi ne bi znacilo skoro nista jer pretpostavljam da su velika vecina loseg kvaliteta....evo da se i ja pohvalim ,imam oko 40 listi ,kontrolisem12 ,stream panela ,imam 3 naloga za rujy ,kljuceve ,za znate vec ,sta i scriptu ,za d3go prepravljenu ,koja sljaka super