Isto.treba mi, najsvezija net tv plus lista samo sa imenima kanala...ako neko ima neka mi je posalje na email ili ovde na PP...Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isto.treba mi, najsvezija net tv plus lista samo sa imenima kanala...ako neko ima neka mi je posalje na email ili ovde na PP...Hvala!
Jel ti mozda krivo ???? dao sam do znanja da ima nesta sto je jos ne vidjeno sta tu ima lose pa svi se hvale za ovo ili ono jbg pa da se i ja malo pohvalim eto jednom napisem nesta sto imam a sumnjam da neko ovdje na forumu to isto ima i odma frka .... pa pogledaj koliko su ljudi pisali sta sve imaju i davali su samo odredjenim osobama skripte ili aplikacije i Kodi svasta nesta a ja te iste ljude nikad nisam kontaktirao da to sto nude meni daju ... takodjer nikad nisam nikome uzeo za zlo ili bilo sta po tom pitanju negativno komentarisao i da dodam to isto ce dobiti odredjeni ljudi sa ovog foruma znaci ne hvalim se imam samo ja nikome nedam Sota je covjek bio jeste i ostace tj. zasto i ja nebi imao to pravo da se nekad pohvalim ??? ok .... sta tebe muci ???@Sota nerazumijem što imaš od te objave. Ako imaš šuti i gledaj, ne ti vadiš mast. Sve što je u apk šljaka i na kompu normalno. Znači to je streamer koji nudi iptv i ima apk za mobitel. Šta sad u tome ima neobično? Evo da se i ja pohvalim dobio sam listu ima mjesec dana ima u njoj sve i svašta nedam nikome nego se kurčim tu na forumu malo vadim ljudima mast. Odvratno, daj otvori temu za hvalisanje pa tamo postaj. Ovo je prepodlo.
SR arene sam podigao na 2mb, ali posto ih strimujem sa polarisa, kvaliteta nije nesto jer je i na satelitu potanko. Mislim da ce poboljsanje na HD arenama biti primjetno kada budu u 3MB.
XBMC addon je skoro pa gotov. Ios app je zavrsena, cekamo samo da apple uvrsti istu u itunes
Enigma2 plugin je gotov, ostalo je jos par dana testiranja i bit ce pusten.
.
[/QUOTE]____________________________________________________
Da se i ja malo ukljucim u temu ))
Neznam sta ces da pridobijes sa xbmc addonom ? ako je stream kvaliteta losa ? stream kakav je napravljen takav ce biti i na vlc,ios,enigma,smarttv,stb box,xbmc .....