Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Da, cisto sam pretpostavio jer je bitrate slican. Nisam uopste tvrdio da je moj stream :))
Haha druze veruj mi da ovde na ovom forumu ima mnooooogo jakih igraca koji imaju vrhunske strimove o kojima velika vecina nas moze samo da sanja... Ne pricam o satelitskom signalu da se ogradim..

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
thomas grijesis ,imas strimera iz evrope ,koji naplacuju usluge i do 100 eura po mjesecu ,i ti kanali su stvarno vrh,zamisli covjeka koji pravi 100000 eura , na godinu ,ima ,plazmu ili vec sta tri metra preko citavog zida i pustis mu viet tv kanal ,naravno to nedolazi u obzir mora bitti vrh

Učlanjen(a)
09.02.2014
Poruka
193
Ako netko ima listu od slovensku sa cdn da mi posalje ili da mi objasni na pm kako se izvlace strimovi iz nginx. Samo za mene.

Hvala.

Pozdrav:)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
thomas grijesis ,imas strimera iz evrope ,koji naplacuju usluge i do 100 eura po mjesecu ,i ti kanali su stvarno vrh,zamisli covjeka koji pravi 100000 eura , na godinu ,ima ,plazmu ili vec sta tri metra preko citavog zida i pustis mu viet tv kanal ,naravno to nedolazi u obzir mora bitti vrh
nisam jos naletio na kvalitetne usluge....cuj, mozda je neki ali 30 kojim sam trazio test bili su losi kvalitet....pa tu su ruya, ntx i slicni.....sad dal je za tebe to kvalitet onda se ispricavam....ja sam pricao za sebe.....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
hihihi danas me jedna stvar slatko nasmejala........pazi legende sto stavio srcice.......:beee:...svaka cast....:mig:

UHQVXiX.png

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
evo da se i ja pohvalim ,imam oko 40 listi ,kontrolisem12 ,stream panela ,imam 3 naloga za rujy ,kljuceve ,za znate vec ,sta i scriptu ,za d3go prepravljenu ,koja sljaka super ,ja necu postavljati slike ko pojedinci ,ali da je istina potvrdice svi mali ljudi ,koji nemaju nista a dobijaju od mene na dnevnoj bazi ,pa nije moguce da vi vjerujete samo ,4,5 clanova ,ili ste toliko sretni da imate sto imate ,znajuci i postavljajuci pitanje dali cu ja doci do takve aplikacije ikada ,strah od neznanja ili ,ljepota vadjenja masti drugim clanovima ,hehe

nesto slicno sam i ja konstatovao pre neki dan....nikada vise listi nije bilo u opticaju nego sto je sada ,misleci na domace...e sada lepo je to sto dajes,i hvala ti na tome,ja mislim da svi mi dajemo bar ponekom te mislim da je u ovoj temi jako,jako mali broj korisnika koji bas nemaju nista kvalitetno za gledanje.....nemaju oni sto su svezi u ovoj temi ili totalno neaktivni i nezainteresovani..i sam mnogima dajem a i meni daju tako da se ipak okrece,a verujem da je situacija ista i sa ostalim clanovima kako iz stafa tako i onih koji su odavno u ovome....

Odakle Vam sve te silne liste....pa ja se ovde polomi od skeniranja u raspalom WotWeb-u...nikako da nadjem nesto...samo code 404 Not Found....a vi imate tolike liste. Dajte malo sirotinji, nije u redu da nam duša pati za tim kanalima.....:smile:

Veliki pozdrav za sve!....Ne treba ništa...kad nisam gledao do sad.....neću ni od sad!!!!:assassin:

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Samo provjerenim userima šaljem link za
Kod:
bk-tv.ru
gdje će biti večerašnji meč Mirko vs.Gonzaga

• Sviđa mi se
Reactions: prc
Natrag