Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Kod:
http://mojtv.hr/magazin/12538/uzivo-na-fcu-cro-cop-krece-u-osvetnicku-misiju.aspx

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
I ja ne razumem one koji se hvale imam to, to i to.. mislim svaka cast ljudima koji znaju naci, ali meni je to glupo sad doci ovde i hvaliti se.. imas nesto dobro, listu, skriptu, aplikaciju, super, podeli sa prijateljima kojima verujes ili ako ne zelis, gledaj sam to.. Ceo dan citam, imam ovo, imam ono pa reko daj da udarim neki post u vezi toga haha :D
pozdrav

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
I ja ne razumem one koji se hvale imam to, to i to.. mislim svaka cast ljudima koji znaju naci, ali meni je to glupo sad doci ovde i hvaliti se.. imas nesto dobro, listu, skriptu, aplikaciju, super, podeli sa prijateljima kojima verujes ili ako ne zelis, gledaj sam to.. Ceo dan citam, imam ovo, imam ono pa reko daj da udarim neki post u vezi toga haha :D
pozdrav
Nisi nam rekao jeli ti imaš ili nemaš? ja sam imao sad nemam.. :D
sva sreća pa je kolega šerao netflix/hulu..

šalu na stranu, vjerujem neki bi rado dali nekome nešto, ali nemaju povjerenja da li će to završiti na fb ili sultanovicima..

ja zahvaljujem svim donorima i javno kažem da nijedna lista nije išla dalje od mene...

poz iz Dalmacije

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
Nisi nam rekao jeli ti imaš ili nemaš? ja sam imao sad nemam.. :D
sva sreća pa je kolega šerao netflix/hulu..

šalu na stranu, vjerujem neki bi rado dali nekome nešto, ali nemaju povjerenja da li će to završiti na fb ili sultanovicima..

ja zahvaljujem svim donorima i javno kažem da nijedna lista nije išla dalje od mene...

poz iz Dalmacije

Ja... Pa ja imam par prijatelja na forumu.. Za mene dosta.. To je meni smisao.. Lista dodje i prodje(na kraju uvek je tu navidiku.rs :beee:).. Registrovao sam se na forum sa ciljem da nadjem neku listu, a nasao sam nesto vrednije, dobre ljude :)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ovdje sam objavio link za Mirco vs Gonzaga
Kod:
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6745#post-1640568
Uživajte!
Ođe imate takođe na američkom
Kod:
http://cricfree.sx/update/ch13.php

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Citam ove komentare,jedan se hvali,drugo oce se rokne sto nema,treci ih sprecava...opustite se malo,imate par clanova na forumu koji imaju sve,to jest 99 posto strimova,ostali mole po porukama za neki kanal,uglavnom dobiju neko smece...realno gledano...to je tako bilo,i bice...jedino resenje,je neki sistem...kao npr...dobre liste u jednom delu za proverene (vip) clanove...gde ce samo posebni ljudi koji su provereni moci da udju...ali to je vec bilo jednom na razmatranju koliko se secam,i nista od toga...tako da ostaje ovaj, "sta zgrabis" sistem...i tako ce biti ubuduce,preporucujem clanovima koji su novi,da postavljaju nesto,bilo kakve strimove,sve jedno...neka se malo zainteresuju,ako im se gleda nesto kvalitetno...a ne da ulaze samo praznikom ovde i da mole za strimove,nije realno zbog nekih drugih clanova...iako znam da ova poruka nece nista da ucini previse,to je moje misljene...

Natrag