Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Citam ove komentare,jedan se hvali,drugo oce se rokne sto nema,treci ih sprecava...opustite se malo,imate par clanova na forumu koji imaju sve,to jest 99 posto strimova,ostali mole po porukama za neki kanal,uglavnom dobiju neko smece...realno gledano...to je tako bilo,i bice...jedino resenje,je neki sistem...kao npr...dobre liste u jednom delu za proverene (vip) clanove...gde ce samo posebni ljudi koji su provereni moci da udju...ali to je vec bilo jednom na razmatranju koliko se secam,i nista od toga...tako da ostaje ovaj, "sta zgrabis" sistem...i tako ce biti ubuduce,preporucujem clanovima koji su novi,da postavljaju nesto,bilo kakve strimove,sve jedno...neka se malo zainteresuju,ako im se gleda nesto kvalitetno...a ne da ulaze samo praznikom ovde i da mole za strimove,nije realno zbog nekih drugih clanova...iako znam da ova poruka nece nista da ucini previse,to je moje misljene...
Samo na kratko sto se mene tice ja nikad nikome nisam poslao smece .... poslao sam kvalitetnu listu sa nasim kanalima ukljucujuci sve Sport arene itd.... da ne nabrajam ....izmedjuostalog i sa stranim kanalima pa cak i Siol zaboravio da napisem u 90% slucajeva kad sam na forumu i ujedno na kompu na zamolbu doticnog saljem momentalno listu mislim da je to Vrh odgovoriti u datom momentu na najbrzi moguc nacin i ujedno poslati kvalitetnu listu ... clanovi se zahvale i pitaju kako da mi se oduze ?? kazem NIKAKO CUTI UZIVAJ I GLEDAJ ... toliko

Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
106
User i pass neko.... Ako ima na pp
Kod:
http://iptv.hopto.org:9705/index.php?action=login

Poslednja izmena od urednika:

prc

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
746
Mesto sto se prepirete i hvalisete bolje da ste farbali jaja:beee:nije vreme za ovakve razgovore nego je vreme da se provodi sa porodicom,vreme je praznika ,vreme druzenja i zajednistva , a tu smo smo svi prvenstveno radi druzenja i zato HRISTOS VOSKRESE i svima prijatno vece
3394918994bbc5cae4c782870153946_orig.jpg

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Топли поздрав вама свима што вас у тој кући има. Да сте сви живи и здрави, да се Васкрс вечно слави. Да вас прати благослов вечни и да су вам сви празници срећни. ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ.
uskrs.jpg

Natrag