Molim? Kako mozes tvrditi tako nesto?
Ako se zna da ljudsko telo proizvodi milion drugih RNK molekula, ti ne mozes tvrditi da je bas taj koji si ti izdvojio uzrocnik bolesti, ako ga ne ubrizgas drugoj osobi i ako ona ne razvije iste simptome, odnosno ako ne oboli!
Dakle, moras to dokazati, moras testirati izolat!
Ti tvrdis da posto su oni izdvojili neki RNK sekvencirali ga i dokazali umnozavanje u epruveti, to dokazuje da je on "uzrok bolesti"?
NE, NE DOKAZUJE!
Jer i drugi RNK molekuli se isto tako mnoze u kulturi!
Ti mozes reci, ali celije su "umrle", ako je to dobrocudan RNK, celija "ne bi umrla"!
Da ali oni su to uzgajali na "kanceroznom tkivu" koje bi svakako umrlo!
Dakle, ili su namerno to radili ili iz nekog razloga nisu postovali proceduru!
Isti je slucaj sa svim virusima (citaj izmisljenim virusima) poput HIV-a, na isti nacin su ih dokazivali!
Kao prvo dokazi da su oni testirali na zivotinjama?
Kao drugo, ne moze zivotinja biti dokaz, jer su zivotinje i ljudi nekompatibilne vrste, i razlicito reaguju na bolest!
Luj Paster je postojanje virusa dokazivao na zivotinjama, ali je isto tako dokazao i na ljudima, kao i to da vakcina deluje, odnosno pruza 100% zastitu!
Ovi niti su dokazali na ljudima, niti im vakcina deluje 100%, zapravo ne deluje uopste!
Ovaj metod izolacije je na svaki moguci nacin pogresan. Nije ti potreban ni Paster ni Koh da bi to dokazao! Ne moram ja uopste da se pozivam na Pastera, ali eto cisto da budem u skladu sa pravilima!
To pricaj nekom ko medicinu ne poznaje uopste! Meni ne mozes da prodajes te gluposti!
Ako ja tebi lepo pokazem da ne mozes tako vrsiti izolaciju, a ti mi ne mozes to argumentovano poreci, ko je onda u pravu?
Oni su nesto izvukli, a nisu proverili da li je to uzrok bolesti! Ali tvrde da jeste!
Dokazi da jeste! Kako ces dokazati, ako nisi izolat ubrzgao drugoj osobi i posmatrao razvoj bolesti u labaratorijskim uslovima? Kako?
Onda to sto si izvukao uopste ne mora biti virus!
Ja te castim ruckom ako mi dokazes da je to sto su oni izvukli virus?
Prema svim pravilima, metodama i logici, ti ne mozes na takav nacin dokazati da imas virus! Zapravo oni namerno i ne postuju pravila, jer izmisljaju viruse!
A tu metodu gde nije potrebno testirati uzorak na drugoj osobi su izmislili, da bi mogli da manipulisu!
Zbog toga mi i imamo milione i milione asimptomatskih slucajeva, a to je zato jer to sto su izvukli NIJE VIRUS!
Isti je slicaj i sa HIV-om, gde ljudi zive decenijama, bez ikakvih simptoma a navodno su nosioci virusa!
On sam je izjavio da se ta njegiva metoda NE MOZE KORISTITI U DETEKCIJI BOLESTI!
Znaci, opet vasa zloupotreba necega sto nije namenjeno dokazivanju infekcije!
I bas zato, vama ne treba ni verovati, jer vidimo da namerno manipulisete i zloupotrebljavate metode i ljude!