Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Čovek koji se time bavi kaže da jeste, pročišćen. Kako se to izoluje virus..kojom metodom? Još mi nisi to odgovorio?
Zar ja da ti opisujem kako se izoluje virus? Pa uzmi pa procitaj!
Oni su radili obrnuto, prvo su ga uzgajali nepreciscenog pa ga onda kao kasnije preciscavali! To se tako ne radi!
Nije pravilna metoda da izvuces prljav uzorak sa primesama, i da ga onda umnozavas u kulturi! (a oni priznaju da im je uzorak prljav! ---> cak se pravdaju time da ne mora biti cist uzorak).
Dakle, po pravilu, uzorak mora biti prethodno potpuno cist, da bi ti mogao da ga uzgajas u kulturi za dalju distribuciju! Ali pre toga moras tim cistim uzorkom nekog da zarazis!
Oni tim uzorkom nisu nikog zarazili, vec su zarazili ljudsko tkivo, i tvrde da je to dokaz da taj RNK uzrokuje bolest?
Alo! Kakve su to gluposti???
Pa Mire, kako nisu bolesne pacijente testirali...pa na kome se sprovod PCR test osim na uzorcima od odbolelih.
O cemu ti? Mi govorimo o izolaciji virusa!
Dakle, posto si ti izolovao virus iz tela domacina, procistio ga, sledeci korak je da njime zarazis drugog coveka, da bi dokazao da je taj specificni RNK (virus) sto si izdvojio stvarno uzrocnik bolesti!
Oni to nisu uradili!
Oni su samo dokazali da se virus "replikuje" u adenokanceroznom tkivu!
Replikacija virusa (RNK), ne potvrdjuje da je to uzrok bolesti!
O tome pricam! A to kazu i doktori, da to nije dokaz da je taj RNK uzrocnik bolesti! Jer brojni ljudi asimptomatski podnose njegovo prisustvo!
Jos da dodam, isti je slucaj i sa HIV-om, samo prisustvo RNK (virusa) ne znaci da je osoba bolesna. Ti mozes decenijama ziveti sa HIV-om, bez ikakvih simptoma! Sto u konacnici znaci, da taj specificni RNK nije problem, da on ne uzrokuje bolest, vec je nesto drugo problem!
Zato i ova novija metoda izolacije, koja je u primeni od 1983. (vreme kada je i krenula poznata epidemija HIV-a), nije validna! Jasno je svakom ozbiljnom doktoru, da je to nevalidno! A virusolozi ovo ne smeju priznati, jer kad bi priznali da virusa prakticno nema, izgubili bi posao!
Poslednja izmena: