Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I opet ista stvar i pocetnicka greska.A zasto se to da pravim?
Isto se hvata jel addons ili Igo Nextgen/content/
Pero, pa baš zbog toga, što su unapred "podešene", zato pojedinci i imaju problem "da ne može da se instalira, da ne može da se pokrene, da iskače crni ekran". Potraži svoje postove iz 2017, pa ćeš se setiti da se to svakom dešava... "Daj mi ribu, nahranićeš me danas. Nauči me da pecam, nahranićeš me za ceo život" (ovo sam već više puta citirao, ali su urednici uvek brisali!?!) Eto, to ti je razlika između skockanih i neskockanih...
@rasazyu daj malo "detalja" i kreni od početka, ako želiš sam da rešiš problem... Skoro da sam siguran, obzirom na uređaj koji imaš, da se nu tvom sys.txt u odeljku [folders] pod linked_root_list=.... uopšte ne nalazi naziv tvoje interne memorije, kao jedna od opcija... Na primer
na x-plore pise da mi je:Trebao si malo da razmisliš. Ne treba nam tvoj sys, on je apsolutno generički.
Potreban nam je realni naziv tvojih storage particija posle apdejta.
Dakle, pokreni X-Plore File manager, ili neki sličan, i pročitaj kako ih sistem vidi.
A onda i sam možeš da uporediš sa spiskom pod "linked_root_list".
Pored toga pročačkaj sve stavke pod security opcijama u sistemu. Vrlo je verovatno da moraš ručno da dodeliš potrebne dozvole navi softveru.
A da li si kopirao global_cfg.zip na lokaciju Android/data/com.nng.igoprimoisrael.javascript/files/content/global_cfg/nasao. znaci crn ekran pa crn!!!!!
Instalirao sam skockanu verziju IGO Israel NG sa Pongo skinom (06.04.2019)- za jednu particiju.Sve radi ok,ali kako podesiti rezoluciju da se prikazuje na celom ekranu?U pitanju je Samsung S10+.