iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
...ne znam do cega je ali na google map mu odmah nadje lokaciju....

A isključi tom uređaju prenos mobilnih podataka, i da se kladimo da ni GMaps neće da funkcioniše. Shvataš?
Pretpostavljam da je ii defektan GPS risiver, ili nije nikako uključen, ili ima probleme sa ROM-om. Kako god, GPS prijemnik mu ne radi.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
90
interesantno je to sto on na google maps nadje poziciju gde sam a ovamo vrti do vecnosti kako trazi gps signal.....probao sam da iskljucim sve i ostavim samo gps i dalje se isto ponasa, restartovao, radio sve sto mogu oko podesavanja kojih ruku na srce i nema nesto mnogo....e sad cudno mi je da mu gps locira na google mapi a ne locira na igo...drzi pocetnu poziciju negde u atini ako se ne varam....tako je kod svakog pa i kod mene pokazao na prvom starovanju ali je u roku od minut nasao poziciju i radi savrseno ali kod njega ni makac iz atine!!!

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
A jesi li probao ovo sto ti rece @Bocky72, da iskljucis prenos podataka pa probas da li ce Gmaps da nadje satelite?

Ja koristim na oldtimer-u LG Optimus G (E975) iGO Israel 9.18.27.687519 i radi odlicno.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
90
Izgleda da ste bili u pravu za gps uredjaj.....instalirao sam i neke programe sa marketa koji preko gps odredjuju poziciju i geografsku sirinu i duzinu....nisam uspeo da se lociram ni preko toga. Preostaje mu da kupi neki noviji telefon pa da mu ubacim igo.......hvala svima na izdvojenom vremenu i savetima.

Učlanjen(a)
10.05.2012
Poruka
19
ljudi do pre nedelju dana mi je normalno radila verzija israel 9,18,27,687519 na Xiaomi redmi note 5 ali sad kad ga startujem samo mi crn ekran pokaze nece ni da izadje iz tog crnog ekrana, Jel zna neko u cemu je problem?
e da probao sam i da ga deinstaliram i instaliram opet i nista

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
ljudi do pre nedelju dana mi je normalno radila verzija israel 9,18,27,687519 na Xiaomi redmi note 5 ali sad kad ga startujem samo mi crn ekran pokaze nece ni da izadje iz tog crnog ekrana, Jel zna neko u cemu je problem?
e da probao sam i da ga deinstaliram i instaliram opet i nista
Probaj prvo sa restartovanjem telefona,pa poslije instaliraj ponovo

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Imao si neki apdejt na telefonu? Pretpostavljam martovski sekjuriti, ovih dana je stizao na telefone takve klase. Ili možda čak krupniji.

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
To se ne pita to se podrazumeva...
113812
90% korisnika ne zna da ima i gde se nalazi ta opcija na uredjau a po defaultu je auto updates on... :smisi:

Učlanjen(a)
10.05.2012
Poruka
19
Pa imao sam update, sam sam ga apdejtovao. Nije valjda da to sad ima veze? I sta sad da radim?

Natrag