namera da se Hrišćanstvo zameni kvazi hrišćanstvom zasnovanim na masonskim osnovama.
I ne znas koliko si u pravu!
Oni ce ti reci kako nemaju nista zajednicko sa masonima, a ja sam govorio, kako imaju identicnu nauku, i osnivaci su im masoni.. Prvi je to govorio Adrijan, a ja sam mislio da covek umislja, ali sam se uverio suprotno..
Oni uopste ne postuju prvu Bozju zapovest! Niko od njih! Jehovini Svedoci jer ne veruju u jedinog pravog Boga nego u dva boga (politeizam) , adventisti jer od njih i potice to ucenje (umanjivanje Hristovog Bozanstva) a danas veruju u neko svoje Trojstvo koje ne ispoveda crkva..
Masoni takodje imaju svoje Trojstvo i tvrde da je Hriscansko Trojstvo bazirano na drevnom egipatskom.. Takodje vrse paganizaciju crkve, povezujuci svo nase ucenje sa drevnim egipatskim i vavilonskim.. Oni su najveci protivnici crkve i judaizma.. Svu nasu simbologiju su ukrali pa izvrnuli kao i krst sto su!
Adventisti rade isto, Jehovini Svedoci i njima slicni takodje, oni vrse paganizaciju crkve po receptu masona, jer osnivaci su im masoni.. Oni nas optuzuju za paganizam!
Ko god tvrdi suprotno i misli da su sve ove slicnosti slucajne, on ne zna sta prica!
Po njihovim knjigama se nalaze masonski simboli, sublimirajuce poruke, narocito kod Jehovinih Svedoka.
Licno sam se uzasnuo kada sam unutar jedne slike andjela u knjizi Jehovinih Svedoka slucajno video sotonu! Jasno je ko dan da je to sotona, nema sumnje. A takvih slika je mnogo, npr. jedna je toliko ispunjena okultnom simbologijom da ne moras coveku ni govoriti da obrati paznju, jer vidi se iz aviona..
Nedavno je jedan satanista pricao kako mu je receno da u slucaju krize, ako u blizini nema satanista, ode u najblizu mormonsku crkvu, sto je i uradio, pa se iznenadio kako je ucenje mormona identicno satanistickom izvrtanju Hriscanstva. Osecao se kao kod kuce, cak je dogurao do pozicije u mornonskoj crkvi.. Isto je sa Adventistima i Jehovinim Svedocima, na zalost, oni i neznajuci sluze satanskim interesima...
Treba ih zaliti, jer oni ovde nas optuzuju za neku idolatriju i paganizam, a sami ne postuju prvu Bozju zapovest!
O vezi njihovih osnivaca sa okultnim, piramidologijom astrologijom, masonizmom da i ne govorim.. A kakav je to duh najbolje vidimo na primeru Laodikeje, njega je isti naveo da se bavi piramidologijom..
Ja sam govorio, upozoravao, podsticao ih da uvide opasnost i sklone se pod zastitu Hrista, ali oni me ne slusaju..