Govorio sam o tekstovima kao sto su - "okreceni grobovi, porodi zmijini, sinovi djavolovi, budale, bezumnici" itd.. To sam navodio a ti me prijavio jer sam primenio na tebe..
Naravno da bih i opet.
Tebe boli tvoj greh i smetaju ti biblijski tekstovi koji te osudjuju..
A tebe ne boli jer si ugasio savest.
A to za svinju i subotu, ako ti mislis da me to boli grdno se varas, ja ne verujem ni u veganizam ni u subotu, to nije biblija!
A veruješ iz istog dekaloga ne ukradi, a za subotu ne veruješ.
Samo zato sto nepravedno osudjujes ljude koji nisu krivi! Ja imam osecaj za pravdu!
Za druge da, a za sebe ne.
To sam oborio i dokazao da se odnosi na doslovne umrle, kako da mi smeta?
Evo da vidimo kako si oborio.
Pa jeste mrtvima, evo kojima.
KOJIM MRTVIMA JE ISUS PROPOVEDAO?
Duhovno mrtvima:
"A Isus reče njemu: Hajde za mnom,
a ostavi neka mrtvi ukopavaju svoje mrtvace." (Matej 8,22)
"Trebalo se razveseliti i obradovati, jer ovaj brat tvoj
mrtav beše, i ožive; i izgubljen beše, i nađe se." (Luka 15,32)
"I nas koji bejasmo
mrtvi od grehova ožive s Hristom (blagodaću ste spaseni)." (Efescima 2,5)
Stih govori o ljudima koji se muce u vecnom ognju a ne o gradu, ne gori grad vecno! Nicim nisi oborio, pa kako bi mi smetao stih?
Haha. ne piše samo za grad nego i za slugu VJEČNOG pa valjda služi svog gazdu i nakon smrti.
Vječna guba pa imaju gubu i dok su umrli.
Naravno da ateista ima i uvek ih je bilo kaze biblija "rece bezumnik u srcu svojem nema Boga..",
nema pravog Boga koji bi ga osvjedočio da ono što radi je greh.
Koliko je tvoja nauka besmislena svaki grad je imao hram da li paganski ili Božji. Tako da nema ateista. Uopšte ih nema.
Dakle ljudi su ili pagani ili pravi vernici.
Ateizam u formi da osoba veruje da ne postoji Bog ili Božanstva duhovna bića počinju od revolucije u Francuskoj.
Eto koliko nemaš pojma o istoriji.
Nema razloga da mi smeta taj stih objasniosam ga..
Taj stih govori da osoba veruje da nema pravog Boga, a ne da nema nikavog boga. Najveći bezbožnici kao faraon, Saul itd. nisu bili ateisti.
Zato sto se sprdamo s tobom pa moras da nam se svetis i pokusas da nas ismejes! Velik ti je ego! Seckas nase izjave, nikad nisi pokazao gde stavljas nase izjave, i ne smes! Sve sto radis je ogavno!
Vi se sprdate sa Biblijom, a ja dajem vašu nauku na FB.