Гледај како то изгледа и онда самом себи оправдај медицинским сатанизмом. И покај се (промени се) док још може. Не каже нико да ти лично убијаш, али својим речима учествујеш у сатанској кампањи. Ти си као Савле који одобрава каменовање Стефана, стојиш са стране и одобраваш.
Strašno i užasno , video koji si stavijo doksam gledala sam zaplakala ,i pitamse Bože zaštose to događa
Mire, molim te da budes jedanput iskren i da kazes, da li ti se prevrce zeludac od ovoga dole sto sam prilozio?
Ovim spravama je Vatikan kaznjavao ljude, i trudnice takodje.
Laki dali je to opravdanje za vaše postupke , dali te Isus tako osvedočava da podržavaš abortuse zbog mračnog srednjeg vjeka , ako je vjeruj mi taj kote osvjedočava nije Isus , moj Laki
Koliko god da mi je zao ljudi koje su mucili, jos vise mi je zao koliko ste zatrovani mrznjom! I koliko nemate dodira sa realnoscu!
Što god dase događalo u srednjem vjeku , to ne opravdava njegovu podršku abortusima , jer toje greh velki greh , zato mu ja savjetujem dase ogradi ,i osudi sve koji to podržavaju , pa makarse i Adventisti zvali
Ne kaže šta je Kalvin radio? Ili Luther? Ili Elizabeta I? To naravno ne pominje, jer je to jelte opravano "Pismima" Hmm, ko njih ne zna skupo bi ih platio. Naime, ne samo da ne poznaju i izvrću činjenice, nego i oči zatvaraju pred dokazanom činjenicom da optužba za herezu nije automatski značila mučenje.
Čudna sorta ljudi ,sve druge osuđuju , a svoje zločine opravdavaju , posebno ove u današnje vrjeme gdese ubijaju nerođena djeca , neka im Bog oprosti , ali ja nemogu