I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Novi pedofilski skandal trese Crkvu.
U sve se uključio i CNN. Ovo je mučno.

Ostalo u Jutarnjem listu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Novi pedofilski skandal trese Crkvu.
U sve se uključio i CNN. Ovo je mučno.

Ostalo u Jutarnjem listu.

1. Katolici

Broj katolika u SAD-u: 75.000.000 (75 milijuna)
Broj zlostavljane djece: 11.000 (11 tisuća)
---------------------------------------------------------------------
učestalost zlostavljanja: 11.000 / 75.000.000 = 0.147 promila

2. Adventisti sedmog dana

Broj Adventista u SAD-u: 1.000.000 (1milijun)
Broj zlostavljane djece: 500 (pet stotina)
---------------------------------------------------------------------
učestalost zlostavljanja: 500 / 1.000.000 = 0.500 promila
-----------------------------------------------------------------------------------
Rekapitulacija: Adventisti (0.500 prom.) / Katolici (0.147 prom.) = 3.4 (340 %)

Zaključak: U institucijama crkve Adventista sedmog u SAD-u, djeca su seksualno zlostavljana 3.4 puta više (340%) nego u institucijama Katoličke crkve.

Ostalo na:
HTML:
[URL]https://dumaslawgroup.com/finding-j...al-abuse-in-the-seventh-day-adventist-church/[/URL]

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja nisam nigde napisao da podrzavam abortuse, ali sam obrazlozio sta je medicinski abortus i kada se on moze obaviti, i da je to u danasnjem vremenu zakonom dozvoljeno. i moj stav je da svako na zemlji ( svaka zena ) ima zakonsko pravo da ga obavi po svojoj slobodnoj volji, jer u suprotnom to bi bila prisila da to ne ucini, i svet bi dosao u jedno stanje totalitarizma srednjeg veka.

Znaci podrzavas abortus!

To se iz tvojih reci jasno vidi! Sam sebi si kontradiktoran, kazes jedno a potom poreknes sebe u drugom delu!

Pokusavas sad praznom retorikom da minimizujes ono sto si ranije izjavio! A izjavio si cak citiram da bi 'ti svoju silovanu cerku podvrgao abortusu'! Nesto sto niko nikada nije ucinio u bibliji, ubijao nevino dete samo zbog nacina na koji je doslo na svet? Pa sta je dete krivo?

To je morbidno!

I sad samo pokusavas da se izvadis, a svi znamo tvoje izjave!

Takodje, izrazio sam sumnju u sve ono sto se po tom pitanju iznosi protiv Adventista, jer nije nepoznato da se ovde iznose mnoge neistine protiv Adventista.

Nema sumnje, video svedoci vise od reci, vi vrsite abortuse u svojim bolnicama, svedoce i vasi ogorceni adventisti i novinski izvestaji kao i brojni svedoci!

A sto se tice realnosti, ja nigde nisam za svojih 45 godina cuo takvih lazi i izvrtanja istorijskih cinjenica kao ovde na forumu.

Govori covek koji manipulise zvanicnu istoriju da bi podrzao svoje bajke, a podrsku za te bajke nema ni od jednog jedinog istoricara!

S druge strane ja sam svoje potvrdio izjavama istoricara, i nista nisam svojevoljno izmislio pricajuci bajke, kao ti!

Ali tebi je izvrtanje istorije, kada ja postavim suprotstavljene stavove istoricara o nekoj temi, npr. o paganizmu u crkvi ili o inkviziciji!

Nisam ja kriv sto se istoricari ne slazu o temama o kojima mi ovde raspravljamo i sto ti imas rupe u tvrdnjama! A o tim rupama nisi sposoban ni da raspravljas, vec ignorises nedostatke dokaza!

Upravo sam ja vise puta postavljao istorijske cinjenice o Inkviziciji koja je licno mucila i ubijala ljude

I ja i Slap i drugi smo isto tako postavljali cinjenice o inkviziciji, ali opseznije i detaljnije od drugih istoricara, i ne sa rupama kao sto tvoji istoricari postavljaju. A oni namerno daju polovicno i precutkuju pola stvari da stvore odgovarajucu sliku, koja je vec rasirena i ne mogu drugacije! Neko je za takve istoricare rekao da se 'prostituisu', jer oni zbog polozaja ne smeju izneti sve cinjenice, jer bi time doveli u pitanje svoj posao! Slicno rade i evolucionisti ignorisu cinjenice! I ti radis isto to!

Rekao sam, ako vec nisi sposoban da o istoriji raspravljas, nemoj onda tvrditi da je nesto laz samo zato sto ti se ne svidja. Ja sam spreman da odbranim ovo pred svakim istoricarem, ako se uopste neko javi da brani te gluposti! Jer nijedan ozbiljan to nece raditi!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je Mire, veruj u svoja ubedjenja, a mi Adventisti ce mo u svoja, i time neces nista izmeniti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tako je Mire, veruj u svoja ubedjenja, a mi Adventisti ce mo u svoja, i time neces nista izmeniti.

Vjeruj ti u što god te volja, tko ti brani. Ovdje nije tema što ti vjeruješ, ili netko drugi, nego je tema kako Adventisti sedmog dana u svojim bolnicama ubijaju nerođenu djecu. I sve to čine zbog "krvavog novca".

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vjeruj ti u što god te volja, tko ti brani. Ovdje nije tema što ti vjeruješ, ili netko drugi, nego je tema kako Adventisti sedmog dana u svojim bolnicama ubijaju nerođenu djecu. I sve to čine zbog "krvavog novca".

To kazi Miretu i vasoj ostaloj braci, pa i sebi koji ovde ispunjeni mrznjom protiv Adventista lazete i izvrcete.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
VATIKAN POTVRDIO Biskup koji je prikrivao SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE DJECE ipak dao ostavku

Vatikan je objavio da je papa Franja prihvatio ostavku biskupa Ričarda Dž. Malouna iz Bafala u državi Njujork, koji je bio u centru skandala oko seksualnog zlostavljanja u svojoj biskupiji.

Kako se navodi, papa je imenovao biskupa iz Albanija Edvarda Šarfenbergera da upravlja biskupijom grada Bafala do imenovanja novog biskupa. Maloun (73), koji je bio godinama pod pritiskom da napusti dužnost, odstupio je dvije godine prije redovnog penzionisanja, prenosi Rojters.

Biskup, koji se prošlog mjeseca sastao sa papom, optužen je za prikrivanje ili pogrešno postupanje u slučajevima zlostavljanja desetak maloljetnika, a koje su počinili sveštenici u njegovoj biskupiji.

Maloun je odbacio optužbe i donedavno govorio da ne namjerava da ranije ode sa tog mjesta.

Ipak, kako se navodi, danas je priznao da postoje “strašna previranja” u njegovoj biskupiji, a rekao je i da je pogrešio što nije reagovao u onome što je opisao kao “lična pitanja”, kao i da se dobrovoljno ranije penzioniše, a da će ostati da živi u Bafalu. U anketi koju je u septembru sproveo lokalni list Bafalo njuz, 85 odsto katolika izjasnilo se da bi Maloun trebalo da napusti mjesto biskupa.

BIH vijesti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

To kazi Miretu i vasoj ostaloj braci, pa i sebi koji ovde ispunjeni mrznjom protiv Adventista lazete i izvrcete.
Samo covek sa nedostatkom argumenata moze za drugog tvrditi da je ispunjen mrznjom. Ovde niko nije ispunjen mrznjom, po najmanje prema adventistima. Ako nesto mrzimo to je laz, laz kojom ste i vi sami zavedeni!

A to sta ces ti verovati ili neces, odnosno u sta zelis ili ne zelis da verujes, to nece izmeniti cinjenice!

VATIKAN POTVRDIO Biskup koji je prikrivao SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE DJECE ipak dao ostavku

Vatikan je objavio da je papa Franja prihvatio ostavku biskupa Ričarda Dž. Malouna iz Bafala u državi Njujork, koji je bio u centru skandala oko seksualnog zlostavljanja u svojoj biskupiji.

Kako se navodi, papa je imenovao biskupa iz Albanija Edvarda Šarfenbergera da upravlja biskupijom grada Bafala do imenovanja novog biskupa. Maloun (73), koji je bio godinama pod pritiskom da napusti dužnost, odstupio je dvije godine prije redovnog penzionisanja, prenosi Rojters.

Biskup, koji se prošlog mjeseca sastao sa papom, optužen je za prikrivanje ili pogrešno postupanje u slučajevima zlostavljanja desetak maloljetnika, a koje su počinili sveštenici u njegovoj biskupiji.

Maloun je odbacio optužbe i donedavno govorio da ne namjerava da ranije ode sa tog mjesta.

Ipak, kako se navodi, danas je priznao da postoje “strašna previranja” u njegovoj biskupiji, a rekao je i da je pogrešio što nije reagovao u onome što je opisao kao “lična pitanja”, kao i da se dobrovoljno ranije penzioniše, a da će ostati da živi u Bafalu. U anketi koju je u septembru sproveo lokalni list Bafalo njuz, 85 odsto katolika izjasnilo se da bi Maloun trebalo da napusti mjesto biskupa.

BIH vijesti
Ovo je spam i veze nema sa temom! Opet duhovno djubretarstvo! Ja bi te zaposlio u gradskoj cistoci!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kazem duhovno djubretarstvo, nista drugo. Toliko je jadno to sto radis da ti mislis da nama to zaista smeta. Treba te ignorisati. Bas me briga sta ko radi, ja znam sta Hristos i njegovi sledbenici rade, a oni koji su se odmetnuli od njega, me ne interesuju. Koji voze skupa kola, koji prave podele, koji se tuku ili koji ubijaju, ili koji zlostavljaju, koji piju i puse i ne znam sta sve ne rade, to ne utice na moj odnos sa Bogom. Hristos je sve to prorekao da ce se desiti i normalno je da toga bude u crkvi, a to ne dokazuje da crkva nije od Boga jer je rekao da ce 'kukolj rasti zajedno sa psenicom do zetve'!

Ali ti se bavis ovim stvarima, da bi sebi umirio savest, jer sve to isto gledas i kod vas, pa kolicinski moras reci da vise toga ima kod nas. Ali ti ne pomaze, jer je nasa crkva i veca po brojnosti i normalno je da bude vise takvih stvari kod nas nego kod vas..

Ti si prosto 'sakupljac djubreta'. Ja bi te zaposlio u gradskoj cistoci!

Natrag