Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Brate moj dragi, i ja sam se zgrozio kao i ti, zeludac mi se prevrnuo bukvalno kad sam cuo sta ovi uce, da podrzavaju ubijanje dece u majcinoj utrobi. Nije mi bilo dobro cele nedelje..Повраћа ми се и од безбожника који тако гадно говоре, а сад и неки назови хришћани понављају научено. Колико ме растужује, толико ми преврће црева од помисли да таква (не)свест постоји уопште.
I sam sam mu postavljao stihove iz biblije koji pokazuju da je to ubistvo!
To je pre nego sto ces ti doci na forum posle pauze, zato je Slap otvorio ovu temu, jer smo se svi zgrozili bezosecajnoscu i nemoralnoscu onih koji sebe zovu Hriscanima..
Ajde podmetanja, izazivanja, banovanja i sve ostalo ali decu ubijati, zaista morbidno!
A tek ces se zgaditi, procitaj moju temu 'rat na forumu o religiji' od pocetka do kraja, pa ces shvatiti s kim imas posla, raskrinkani su.
Ali smiri se brate moj, znam da ti je strasno, oni moraju nekako da uguse savest, bojim se da im je savest vec otupela, ili su opsednuti djavolom! Dakle, ne znaju oni sta rade, oni su za zaljenje.
Dobro veliš , njemu beba u majčinu trbuhu neznači ništa , a pozivase na Božju zapovjed ne ubij , strašno
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh. (Jr 1, 4-9)
Nemoj me ubiti, mama!
Tvrdnja da je pravo na pobačaj ženin izbor – najveća je prijevara čovječanstva, jer i začeto dijete ima svoje pravo – pravo na život. Osim toga, prvi darovatelj tog novog života nisu ni otac ni majka, već sam Bog.
Smatram da mi muskarci imamo najmanje prava o ovome da govorimo, i drago mi je sto si se oglasila, jer zene treba da budu najglasnije ovde.. Ako zene osecaju da je ovo ubistvo, a vecinom osecaju, onda nam vise ne trebaju nikakvi dokazi, jer sama priroda nam govori da to tako jeste! A govori i biblija!
Poslednja izmena: