- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ne ubij zivog coveka i dete.
Zar dijete u majčinoj utrobi nije ljudsko biće? Da nije možda majmun? Pa nije lijepo ni majmuna ubiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tebi stvarno nije lako , i tebe je Bog veliš osvjedočijo , tise stvarno morač zabriniti , kote to osvjedočavaAbortus nije ubistvo, posebno u ranoj fazi zaceca.
Dobro veliš , njemu beba u majčinu trbuhu neznači ništa , a pozivase na Božju zapovjed ne ubij , strašnoZar dijete u majčinoj utrobi nije ljudsko biće? Da nije možda majmun? Pa nije lijepo ni majmuna ubiti.
Ne ubijaju decu, vec vrse legalne medicinske aboruse ako to neko zatrazi.
Abortus nije ubistvo, posebno u ranoj fazi zaceca.
Сад мењаш и Божији закон? Плод утробе није жив? Мртав је?
Сад мењаш и Божији закон? Плод утробе није жив? Мртав је?
On će huliti na Svevišnjega, zatirati Svece Svevišnjega; pomišljat će da promijeni blagdane i Zakon.
Zar dijete u majčinoj utrobi nije ljudsko biće? Da nije možda majmun? Pa nije lijepo ni majmuna ubiti.
Хоћеш ли то показати Господу када те буде извео пред Суд? Мислиш да ћеш моћи тако нешто да Му објасниш? Слушај, не одговараш ти мени или било коме овде на форуму, не мораш да оправдаваш. Јер ово што си написао делује још срамније. Да ли си написао или убацио спреман материјал (највероватније), само погоршава гадост.
Savest mi je potpuno mirna po pitanju istine koju imam jer je potpuno biblijska, i put kojim idem je potpuno Bozji jer mi to sam Bog svedoci
To kažu i bradonje u Siriji i Iraku.
Da vidimo što ti brat misli o ovim tvojim samopohvalama: