Ovako je Gianna Jessen svjedočila pred pravosudnim odborom o neuspjelom abortusu kojim je trebala biti ubijena.
„Umjesto da umrem, nakon 18 sati usmrćivanja u majčinoj utrobi, ja sam se rodila živa u jednoj klinici za abortuse u Los Anđelesu. Možete vidjeti i moju medicinsku dokumentaciju, gdje piše „
Rođena živa nakon slanog abortusa, u 6 sati ujutro“. Pobjeda! Srećom, doktor koji je obavio abortus još nije bio došao na posao, inače bi me usmrtio davljenjem, gušenjem ili bi me ostavio da umrem. Umjesto toga, jedna medicinska sestra je pozvala hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu. Liječnici su mislili da neću preživjeti, ali preživjela sam.“
Ovako je izgledala Gianna Jessen, čija se majka odlučila na tzv. "slani abortus".
Liječnik koji je pokušao ubiti Gianna-u Jessen zove se
Edward Allred. On je nekad imao najveći lanac klinika za abortuse u Kaliforniji, i hvalio se da je izveo preko 250.0000 abortusa. ... Istakao je da je
naročito zainteresiran za abortuse beba određenih rasa,
naročito hispano i crnih. Govorio je: „Kontrola rasta stanovništva je previše važna da bi je zaustavili neki desničarski 'pro-life' ideali. Uzmite za primjer najnoviji priljev hispano imigranata. Njihov nedostatak poštovanja demokracije i društvenog reda je zastrašujući! Nadam se da mogu učiniti nešto da zaustavim taj val. Kad bih mogao otvorio bih jednu
besplatnu kliniku u Meksiku. Možda ona u Calexico-u može pomoći.
Da bi postigao svoje ciljeve, Allred-ove klinike su oglašavale
posebne popuste za abortuse na španjolskim TV kanalima i novinama, ali ne i u medijima gdje se govori engleski. ... Za crnce kaže kako im treba socijalna pomoć da bi preživeli, a
hispance je toliko mrzio da im je nudio
popust, te govorio da bi im abortuse rado odrađivao i
besplatno.
La Siera je adventistička institucija koja je cijenjena zbog svog multirasnog sveučilišnog naselja i služenja drugima. 2010. godine u La Sieri je osnovan jedan centar u Poslovnoj školi radi promocije financijske pismenosti i poduzetništva. I pogodite po kome su nazvali taj centar?
Po doktoru Edwardu Allredu. I ako mislite da je to strašno, pričekajte tek da vidite. Dobrodošli u
sramotni i bizarni svijet adventista i abortusa!