Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Catholic Church Paid $213 Million To 4,445 Children Sexually Abused By Pedophile Priests In Australia
Izvor Social
Samo bruka od KC.
Ovo je samo za 10 godina,
Nije to salmka, to je cinjenica! Vase novine o tome pisu, znaci vase licne, ja sam citao. A od njegovog Bogdanovica sam dobio u vasoj crkvi knjigu na poklon u kojoj su sve vase gadosti sta se radi, o ljudima na funkciji, po inostranstvu i kod nas. I ovaj njegov rodjak obozava gadosti kao i on, bavi se politikom, ali on pise o vasim gadostima u crkvi a ovaj o nasim!Stvarnoslap je nasao slamku koju je negde zaturio u ormanu za koju ce se ponovo uhvatiti.
Jel ti znas da sabiras? Ocigledno ne znas! Kazes ucio si fakultetSlape SAD
katolici 23%---23%, a protestanti 46%---30%.
Dakle manje za 1/3.
Slape SAD
katolici 23%---23%, a protestanti 46%---30%.
Stvarnoslap je nasao slamku koju je negde zaturio u ormanu za koju ce se ponovo uhvatiti.
Kakvu slamku? Riječ je o "planini". Adventisti sedmog dana u Australiji seksualno zlostavljaju djecu 487% više od prosjeka svih ostalih zajednicama.
Jel ti znas da sabiras? Ocigledno ne znas! Kazes ucio si fakultet
Dakle, bavite se sobom i vasom crkvom, jer u vasoj medju svestenicima i pastvom imai pedofila, i homoseksualaca, i lezbejki, i lopova..itd..
Naredi tripi da se bavi pedofilima, homoseksualcima, lezbijkama i lopovima u "crkvi" Adventista sedmog dana. A mogao bi i ti o tome.