Hristov dolazak na zemlju ili PRISUTNOST?

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Poenta je da si poceo da razmisljas
ako zelis ispravan odgovor ,upotrebi logiku i proucavaj bibliju.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
pa ako su te ucili troicari ne cudim se nista,
nisi ni prvi ni poslednji koji se odvratio od Biblije zbog troicara.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
niko me nije ucio, sam sam citao bibliju i video koliko nema smisla, a i ne mogu sebe da nateram da poverujem u pricajuce zmije i ostala cuda, pogotovo pored dokaza koji govore suprotno

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
nisi jedini koji je sam citao Bibliju,i kome su se mnoge stvari cinile kao izmisljene glusposti.
dal si nekad u zivotu cuo ili video nekoga koji zna trikove,a jedan od njih je i govor iz "trbuha",kad ti se cini kao da neka osoba "govori".
Upravo je sotona to i uradio_On je govorio Evi,a izgledalo je kao da joj to govori zmija.
Predstavljajuci se Evi kao zmija ,zato je sotona u bibliji oznacen i kao "prazmija"
[SUP]9[/SUP] I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.(otk.12:9)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
svi naucni dokazi upucuju na to da eva nije ni postojala, bar ne kao jedina zena uz jedinog adama, tako da ta prica ne samo da nema smisla, nego je i naucno srusena

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Poenta ovog PROROČANSZVA O 2.300 dan i noći iz Danila, je da nam ONO NIJE DATO DA njime otkrivamo kada će Hrist DRUGI PUT DOĆI, već da OTKRIJEMO šta nam je Bog poručio tom vizijom. A ADVENTISTI i JS su 10 puta pokušavali da na bazi te vizije DOĆI DO DATUMA II Hristovog dolaska....

Pa za koga su u to trenutku bili ? Čiji savet su poslušali ? Božiji ili ljudski ili čiji ?

Sardy Sardy, opet se koristis lazima i insinuacijama, istinoljubivost ti nije jaca strana.

Nisu Adventisti nista racunali, vec je to ucinio Miler na osnovu proucavanja knjige proroka Danila 8 i 9 poglavlja, i pogresio samo u dogadjaju koji je tada trebao da se dogodi.
To je bio jedinstven slucaj, a ne 10 puta kako si ti naveo, i to nema veze sa Jehovinim svedocioma.
Kasnije su Adventisti uz Bozju pomoc uvideli gresku koju je Miler napravio.
U sustini Miler nije pogresio, vec je sam Bog zaklonio znacenje ovog prorocanstva da bi prokusao one koji su bili okupljeni oko Milera, od kojih je posle velikog razocarenja i podela ostala jedna grupa iskrenih Hriscana koju je Bog vodio u razumevanju ovog prorocanstva.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Sardy Sardy, opet se koristis lazima i insinuacijama, istinoljubivost ti nije jaca strana.

Nisu Adventisti nista racunali, vec je to ucinio Miler na osnovu proucavanja knjige proroka Danila 8 i 9 poglavlja, i pogresio samo u dogadjaju koji je tada trebao da se dogodi.
To je bio jedinstven slucaj, a ne 10 puta kako si ti naveo, i to nema veze sa Jehovinim svedocioma.
Kasnije su Adventisti uz Bozju pomoc uvideli gresku koju je Miler napravio.
U sustini Miler nije pogresio, vec je sam Bog zaklonio znacenje ovog prorocanstva da bi prokusao one koji su bili okupljeni oko Milera, od kojih je posle velikog razocarenja i podela ostala jedna grupa iskrenih Hriscana koju je Bog vodio u razumevanju ovog prorocanstva.

Pa kada tvrdiš da se ja služim lažima i insinuacijama, onda imam 2 pitanja za tebe u vezi ovog mog posta:

1. A čiji je Miler onda ako nije Adventistički !?
2. Koliko su ukupno puta JS i Adventisti izračunavali DRUGI HRISTOV DOLAZAK !? Pošto vidim da kažeš da nije 10 X.

Pa da vidimo ko ljubi istinu, a ko ne.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Joker
svi nucnio podaci pokazuju da ceo ljudski rod vodi poreklo od jednog zajednickog ljudskog para.
A sta mislis ,kako se zvala ta zena za koju i naucnici smatraju da je postojala?
Hajde,imao si 5 iz biologije,sta nam govore DNK i hromozoomi?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ovdje je laodikeja potpuno u pravu
vilijem miler je učinio grešku, jer je prihvatio ljudsku nauku da je planeta zemlja svetište
to su vjerovali njegovi prethodnici, metodisti
da je dublje i jače proučavao Bibliju otkrio bi da to nije točno
datum je bio točno izračunat ali je događaj koji su očekivali bio želja ljudskih srca a ne Božja volja
Krist je tada zaista prešao iz Svetinje u Svetinju nad Svetinjama
i kada tu završi posao, tek tada će doći na zemlju

Natrag