Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 2.814
Nisam ni primetio njegovu frizuru, sad sam malo bolje video. Ovo ''brdo'' koje ima napred mu nije potrebno. Videćemo kakvi su mu igrački kvaliteti.Ovaj kapiten već u ovom uzrastu vodi računa o frizuri, to nije dobro :-|
JUGOVIĆ: LAZOVIĆ JE IGRAČ ZA JUVENTUS
Njegov transfer u ovom trenutku nije lako realizovati jer ga čeka veoma važna sezona u Zvezdi, tvrdi Jugović
21 godinu ima Darko Lazović
1,5 miliona evra je trenutna cena mladog igrača
Zvezdina tri bisera.
Vladimir Jugović (41) tvrdi da je Darko Lazović iz Crvene zvezde igrač za Juventus, a da su talentovani Filip Janković i Veljko Simić novi Dejan Savićević i Dragan Stojković! Nekadašnji potpredsednik crveno-belih u razgovoru za italijanski Tutosport tvrdi da je Srbija nepresušni izvor talenata.
Kup i Ligu šampiona Jugović je osvajao sa Crvenom zvezdom i Juventusom, a proteklih dana bio je cenjen gost u Torinu.
- Kad su me pitali ima li u Srbiji igrača za Juventus, rekao sam da znam jednog. Obratite pažnju na Darka Lazovića, veznog igrača Crvene zvezde. Dečko je rođen 1990. godine, a menadžer Juventusa Đuzepe Marota već je upoznat s njegovim kvalitetima. Ipak, njegov transfer u ovom trenutku nije lako realizovati jer ga čeka veoma važna sezona u Zvezdi.
Vladimir Jugović živi mirnim životom na relaciji Beč - Beograd, ali bez fudbala ne može.
- Trenutno se brinem o mladim igračima, pronalazim ih i savetujem. Crvena zvezda ima dva odlična igrača - Jankovića i Simića, koji su rođeni 1995. godine. U njima će Zvezda dobiti novog Dejana Savićevića i Dragana Stojkovića Piksija - rekao je Jugović i dodao:
- Obojica bi mogla da postignu gol u odlučujućim trenucima, kao što sam ja to učinio protiv Ajaksa u finalu Lige šampiona 1996. godine.
Zvezda se spremila za igru nerava
LUKIĆ: BIĆE IZBORA U FSS
Vladan Lukić veruje da će u novembru zakazati vanrednu skupštinu FSS i smeniti Toleta Karadžića
Vladan Lukić traži hrabre saveznike.
Predsednik Zvezde veruje da će uspeti u svojoj nameri da zakaže vanredne izbore u FSS u novembru. Lukić se nada da će i drugi klubovi u Srbiji biti hrabri kao on u borbi protiv Tomislava Karadžića.
Rušimo vlast
Nijedan naš potez neće biti van zakonske procedure. Krenućemo u borbu protiv grupacije koja je na vlasti i taj posao će odraditi naša pravna služba. Da li će drugi imati hrabrosti za to, videćemo - kazao je Vladan Lukić, a zatim dodao:
- Delovaćemo najbrže moguće kako bismo nastavili borbu protiv represije. S operativcima u Savezu imamo korektnu saradnju, ali ne i sa ljudima u vrhu.
Vladan Lukić kaže da neće biti tajnih sastanaka s drugim klubovima. On je rekao da u FSS i Zajednici sede ljudi koji predstavljaju sebe, a ne Zvezdu:
- Borimo se da u ligi budu klubovi koji imaju svoje stadione ili ih grade. Ako je nešto slično uspelo Holandiji, koja je po veličini slična Srbiji, zašto ne bi moglo i kod nas.
Nemam šaptače
Vladan Lukić tvrdi da nema „šaptače“, kako je Tomislav Karadžić pre nekoliko dana nazvao Gorana Vesića.
- Nekada se neki podaci moraju izneti u vidu saopštenja. Davao sam i intervjue. Nemam šaptača, a na svako pitanje odgovaram iskreno - zaključio je Lukić.
Stiže Eduardo
Sportski direktor Ivan Adžić završio je sve vezano za dolazak levonogog Pašeka, a blizu je i realizacija transfera napadača Eduarda. Ugovor bi trebalo da potpiše Aleksandar Todorovski, koji će zameniti Pavla Ninkova, koji ide u Tuluz.
Kurir