Lepo je to sve zamisliti,ali koje su sanse za to?U cemu se mere,u procentima,promilima ili nekoj nepoznatoj vrednosti?E sad,video si kakav mu je bio ispracaj u Brazilu...sta reci...Jedino ostaje da se u Beogradu nadmasi onako nesto pa da coveku mozda nesto pukne pa kaze-HOCU!Prva dva 'tipovanja' su cak na zavidnom nivo skautinga(sa cim smo se sve susretali poslednjih godina)posebno Evandro,jednostavno-zna covek,domaci je dole,ali ajde napravi magiju pa ga dovedi...
Znamo da u ovom trenutku za tako nešto nema šanse. Čarobnjaci nismo pa da ga dovedemo, za razliku od njega, koji je bio čarobnjak na terenu. Zna se i da je on veliki zvezdaš, ko zna, možda ga u budućnosti vidimo i na klupi našeg kluba. :dntknw: Ono što je dobro, jeste da je Rambo obećao dovođenje novih igrača iz Brazila. Ne sumnjam i ovaj put u dobar izbor Ramba.
Čava Dimitrijević dolazi u Zvezdu!
Miloš Dimitrijević će pojačati Crvenu zvezdu! Trener
Robert Prosinečki i zamenik sportskog direktora
Goran Vasilijević zadovoljni su napustili sastanak sa 27–godišnjim vezistom, samo u slučaju velikog obrta neće biti promovisan u pojačanje na Marakani.
–
Dimitrijević je pravi igrač! Baš po mom ukusu! Imam jasnu viziju na kojoj bi poziciji delovao, čeka nas dogovor klubova – izjavio je
Robert Prosinečki, pola sata pre nego što je krenuo na tajno mesto susreta sa budućim pojačanjem.
Svi su nagoveštaji da će sin nekadašnjeg legendarnog fudbalera Partizana
Zorana Čave Dimitrijevića sledeće sezone nositi crveno–beli dres.
Ostao je još jedan korak do realizacije transfera – saglasnost Rada.
–
Miloš će izabrati najbolju opciju za njega, to zaslužuje. Ne bi trebalo da bude problema – rekao je „Žurnalu“
Ranko Stojić.
Robi: Ne treba mi Ergić
Nema pojačanja bez
Roberta Prosinečkog! Trener Crvene zvezde prekinuo je odmor i doputovao u Beograd, kako bi sa zamenikom sportskog direktora
Goranom Vasilijevićem krenuo u ofanzivu ka realizaciji pojedinih želja u letnjem prelaznom roku.
–
Kad sam odlazio iz Beograda postavio sam prioritete za pojačanja, u skladu sa našim sistemom igre. Čekamo rezultate Adžićeve posete Brazilu, nadam se da ćemo uspeti da realizujemo sve moje i klupske želje – istakao je prvi stručnjak crveno–belih.
Potvrdio je
Prosinečki da je nedavno razgovarao u četiri oka sa
Ivicom Dragutinovićem, ali ne i da je tema bio dolazak iskusnog defanzivca u Crvenu zvezdu.
–
Igrali smo zajedno u Standardu, veliki smo prijatelji. Zato je i bilo logično da se nađemo i popričamo. Napustio je Sevilju posle šest godina, nema angažman, ali nisam se raspitivao u budućim planovima i da li uopšte još želi da igra fudbal.
Dan ranije
Vasilijević je izjavio da bi igrači kvaliteta
Ergića i
Dragutinovića dobrodošli Crvenoj zvezdi, a trener je otpisao doskorašnjeg vezistu Burse iz kruga kandidata za osveženje tima.
–
Nisam uopšte razmišljao o Ergiću! Koliko ima godina? Nije mlad igrač… Za tu poziciju imam u planu drugog fudbalera. Očekujem da narednih dana rešimo to pitanje.
Kamen bi pao Robiju sa srca kad bi se angažovao
Paulo Enrike Filjo, u prošloj sezoni efikasni napadač Vesterloa. Crvena zvezda ima konkurenciju u Trabzonu i Standardu.
–
Filjo nam je prvi pik. Ukupno imam tri. Jednog iz Brazila, dvojicu iz Srbije.
Sportski žurnal
Verujem u Robija i siguran sam da će selektirati dobar tim za narednu sezonu. Neće sigurno imati u timu neke falš igrače i polufabrikante. Ima sreću Adžić što sada ima Robija a i Ramba Petkovića. yes3 A i vreme je da neki kvazi i kriminalni menađeri odj*bu od Zvezde.