Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kadu sigurno odlazi. Rambo Petković je najavio da će dovesti ponovo neke fudbalere iz Brazila, i ne sumnjam da će opet to biti kvalitetni fudbaleri a neki polufabrikanti.Može i sa manje para ,ako se otarasi Kadua i dovede pristojnog veznog i špica yes3
Kadu sigurno odlazi. Rambo Petković je najavio da će dovesti ponovo neke fudbalere iz Brazila, i ne sumnjam da će opet to biti kvalitetni fudbaleri a neki polufabrikanti.
I ja se nadam da je konačno Rajo Božović podmiren i da ne mora Kadu više da igra yes3
Samo da ne dovedu opet igrače "sa plaže", "fabrikanti" bar imaju kondicije ili bi trebalo da je tako :mrgreen:
Ma bilo je mnogo zalutih fudbalera u Crvenoj Zvezdi poslednjih godina. Adžić, svima je to jasno mora da ode. yes3 Eh, kad bi Rambo pristao da bude sportski direktor.
Death, ne znam da li se sećaš kad je Muslin doveo onog Spalevića, samo kad se setim kakvom je ruglu bio izložen sa tribina i danas se smejem. :mrgreen:
Od kada je Adžić došao i nije ih bilo toliko, osim "par" onih koji su morali da igraju yes3
Ali najveća greška je bila što je oterao Lazetića i doveo Koromana za duplo veću platu čime je i Ninkov imao lošiju sezonu i igra po desnom boku nam je bila razbijena..
Kako se ne sećam Spalevića. Sad trese mreže u Radničkom iz Kg-a koji će nadam se ući u Super ligu...Nije mi Muslin bio jasan, imali smo solidan tim ali bez špiceva, Pjanovića sa kojim je bio u lošim odnosima i više nikoga pa je Spalević igrao ni kriv ni dužan :dntknw:
Sada je igra mnogo raznovrsnija tako da očekujem da će pristojan zamena biti nađena yes3
Ne znam šta je bilo sa Jelićem ne sema se , znam da je i on bio prilično smotan ni blizu kao Spalević...
Ali naučio je Spalević videćeš sledeće sezone na Marakani biće nam glavna opasnost po gol :mrgreen: