FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Može i sa manje para ,ako se otarasi Kadua i dovede pristojnog veznog i špica yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kadu sigurno odlazi. Rambo Petković je najavio da će dovesti ponovo neke fudbalere iz Brazila, i ne sumnjam da će opet to biti kvalitetni fudbaleri a neki polufabrikanti.

I ja se nadam da je konačno Rajo Božović podmiren i da ne mora Kadu više da igra yes3

Samo da ne dovedu opet igrače "sa plaže", "fabrikanti" bar imaju kondicije ili bi trebalo da je tako :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
I ja se nadam da je konačno Rajo Božović podmiren i da ne mora Kadu više da igra yes3

Samo da ne dovedu opet igrače "sa plaže", "fabrikanti" bar imaju kondicije ili bi trebalo da je tako :mrgreen:

Ma bilo je mnogo zalutih fudbalera u Crvenoj Zvezdi poslednjih godina. Adžić, svima je to jasno mora da ode. yes3 Eh, kad bi Rambo pristao da bude sportski direktor.

Death, ne znam da li se sećaš kad je Muslin doveo onog Spalevića, samo kad se setim kakvom je ruglu bio izložen sa tribina i danas se smejem. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma bilo je mnogo zalutih fudbalera u Crvenoj Zvezdi poslednjih godina. Adžić, svima je to jasno mora da ode. yes3 Eh, kad bi Rambo pristao da bude sportski direktor.

Death, ne znam da li se sećaš kad je Muslin doveo onog Spalevića, samo kad se setim kakvom je ruglu bio izložen sa tribina i danas se smejem. :mrgreen:

Od kada je Adžić došao i nije ih bilo toliko, osim "par" onih koji su morali da igraju yes3
Ali najveća greška je bila što je oterao Lazetića i doveo Koromana za duplo veću platu čime je i Ninkov imao lošiju sezonu i igra po desnom boku nam je bila razbijena..

Kako se ne sećam Spalevića. Sad trese mreže u Radničkom iz Kg-a koji će nadam se ući u Super ligu...Nije mi Muslin bio jasan, imali smo solidan tim ali bez špiceva, Pjanovića sa kojim je bio u lošim odnosima i više nikoga pa je Spalević igrao ni kriv ni dužan :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Od kada je Adžić došao i nije ih bilo toliko, osim "par" onih koji su morali da igraju yes3
Ali najveća greška je bila što je oterao Lazetića i doveo Koromana za duplo veću platu čime je i Ninkov imao lošiju sezonu i igra po desnom boku nam je bila razbijena..

Kako se ne sećam Spalevića. Sad trese mreže u Radničkom iz Kg-a koji će nadam se ući u Super ligu...Nije mi Muslin bio jasan, imali smo solidan tim ali bez špiceva, Pjanovića sa kojim je bio u lošim odnosima i više nikoga pa je Spalević igrao ni kriv ni dužan :dntknw:

Da, o tome smo već pričali. Biće teško naći zamenu za Ninkova, ali ne sumnjam u Prosinečkog, siguran sam da će da selektira dobar tim za narednu sezonu. yes3

Pjanović i Drulić su bili jedan od najboljih napadačkih tandema keje je Zvezda imala. Ma imali smo Death tada i Branka Jelića koji je bio za klasu bolji od Spalevića, ali ne znam iz kog razloga je Muslin forsirao ovog koji je promašio profesiju.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sada je igra mnogo raznovrsnija tako da očekujem da će pristojan zamena biti nađena yes3

Ne znam šta je bilo sa Jelićem ne sema se , znam da je i on bio prilično smotan ni blizu kao Spalević...
Ali naučio je Spalević videćeš sledeće sezone na Marakani biće nam glavna opasnost po gol :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sada je igra mnogo raznovrsnija tako da očekujem da će pristojan zamena biti nađena yes3

Ne znam šta je bilo sa Jelićem ne sema se , znam da je i on bio prilično smotan ni blizu kao Spalević...
Ali naučio je Spalević videćeš sledeće sezone na Marakani biće nam glavna opasnost po gol :mrgreen:

Vidim ja da ti pomno pratiš razvoj njegove karijere. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zvezda plaća 350.000 dinara

Zvezda plaća 350.000 dinara

Crvena zvezda kažnjena je novčano zbog loše organizacije utakmice 27. kola prvenstva Srbije protiv Rada u nedelju uveče (2:1).

v206672p0.jpg

Navijači crveno-belih su na tom meču koristili pirotehnička sredstva, a zamenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša Nenad Vuković je zbog incidenata na tribinama "odrezao" kaznu Crvenoj zvezdi u iznosu od 350.000 dinara.

Pristalice Rada su takođe izazvali incidente, jer su tokom utakmice vređali trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog i zapalile hrvatsku zastavu. Zbog toga je Rad u sredu kažnjen jednom utakmicom igranja bez prisustva navijača.

(Tanjug, foto MN Press)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kufre ostaje u Dinamu?

Leandro Kufre, Argentinac koji je već viđen kao pojačanje Crvene zvezde, mogao bi da ostane u zagrebačkom Dinamu. Iako se levonogi defanzivac dogovorio o uslovima za dolazak u Beograd sa Robertom Prosinečkim, juče je imao sastanak sa Zdravkom Mamićem, koji mu je ponudio nove uslove saradnje.

news_46875.jpg

Argentinac je 9. maja napunio 33 godine, njegovo međunarodno iskustvo je neprocenjivo, a prvi čovek Dinama Zdravko Mamić smatra ga trenerom na terenu. Crvena zvezda je Argentincu ponudila 300.000 evra po sezoni i dvogodišnji ugovor, što nije bio slučaj sa Zagrepčanima. Pošto je Mamić video da na evropskom tržištu za taj novac ne može naći fudbalera sličnih sposobnosti, odlučio je da još jednom porazgovara s Kufreom i ponudi mu nešto novo.

Zvanično, Kufre ima ugovor sa Dinamom do kraja juna, a potom bi u Crvenu zvezdu trebalo da dođe kao slobodan igrač. Hoće li Argentinac pogaziti reč datu Prosinečkom, videćemo posle 25. maja, kad je na programu druga utakmica kupa između Dinama i Varaždina. Prvu su dobili modri rezultatom 5:1.

(smedia.rs)

Natrag