FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Robi je iz nekog drugog vremena i on je posebna priča...ovo je nešto drugačije ;)

Dobar je Adi ali gde nađe Milenka, on je znao da se vuče po terenu kao ni jedan drugi igrač, imao je jak šut ali mi se čini da je mislio da je najbolji igrač i da sve treba da se vrti oko njega yes3
Kastiljo je bio mnogo korisniji yes3
Za komenter o Milenku, od mene imaš zvižduk. :mrgreen:

Jedan takav fudbaler nam sada nedostaje. Gledao sam ga i par puta uživo, izvanredno je delio lopte Pjani i Druli. Dobar tehničar, sa izvanrednim pregledom igre. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za komenter o Milenku, od mene imaš zvižduk. :mrgreen:

Jedan takav fudbaler nam sada nedostaje. Gledao sam ga i par puta uživo, izvanredno je delio lopte Pjani i Druli. Dobar tehničar, sa izvanrednim pregledom igre. yes3

Gledao sam ga i ja zato i pričam :acute:
Više je Bunjevčević dodao kvalitetnih lopti nego on a koliko se sećam otišao je kao slobodan igrač, što je u to vreme bila retkost za nekog standardnog prvotimca yes3
Bio si mlađi pa si drugačije gledao na stvari, inače bi isto razmišljao kao ja :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Gledao sam ga i ja zato i pričam :acute:
Više je Bunjevčević dodao kvalitetnih lopti nego on a koliko se sećam otišao je kao slobodan igrač, što je u to vreme bila retkost za nekog standardnog prvotimca yes3
Bio si mlađi pa si drugačije gledao na stvari, inače bi isto razmišljao kao ja :mrgreen:

Baš me onda čudi da ovako pričaš o Milenku. Poznat si mi nešto. Jel si ti bio onaj što je prozivao Milenka, i izazvao bujice smeha na tribinama. :mrgreen:
Bunjevčević je bio mozak ekipe. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Baš me onda čudi da ovako pričaš o Milenku. Poznat si mi nešto. Jel si ti bio onaj što je prozivao Milenka, i izazvao bujice smeha na tribinama. :mrgreen:
Bunjevčević je bio mozak ekipe. yes3

Ne, ne ja sam onaj pored što kad se razderere svi ćute i klimaju glavom :mrgreen::

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne, ne ja sam onaj pored što kad se razderere svi ćute i klimaju glavom :mrgreen::

Pa de si Žiko robijo, što mi ne reče odmah da si ti. :mrgreen: Još se sećam onih tvojih ludovanja, vitlanje utokom na centru igrališta, kada si sudijama prkosio hvatanjem obema rukama za genitalije, kad si jurio onog nesrećnog brku Babarogića a on sikče ko svinja pred klanje u strahu da ga ne isprašiš. Stvarno si bre bio čaknut. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa de si Žiko robijo, što mi ne reče odmah da si ti. :mrgreen: Još se sećam onih tvojih ludovanja, vitlanje utokom na centru igrališta, kada si sudijama prkosio hvatanjem obema rukama za genitalije, kad si jurio onog nesrećnog brku Babarogića a on sikče ko svinja pred klanje u strahu da ga ne isprašiš. Stvarno si bre bio čaknut. :lol:

Jel mi to pričamo o Zvezdi ili o tvom nekom tamo lokalnom i nižerazrednom klubu :mrgreen:

Opet spominješ snažno drmusanje....:rofl:

Natrag