FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije bilo loše ali su igrači i dalje kilavi, brže se igra to je dobro ali nedovoljno :dntknw:
I nije su mi jasna onolika proklizavanja, da li je moguće da nisu stavili prave krampone ili...je to jedino moguće objašnjenje cccc

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro je sto smo pobedili, prekinuli smo niz utakmica bez pobede. Borha me iznenadio jos u utakmici sa BSK Borca. Ima dobru tehniku i ume da se zagradi, kao tenk je kad se ukopa u mestu, al ima veliku manu, potrebno mu je mnogo sansi da bi dao gol.

Ovaj klip nema veze sa derbijem, ali vredi pogledati. yes3

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zvezda isplatila Berekum Čelsi

Zvezda isplatila Berekum Čelsi

Crveno-beli rešili dug prema bivšem klubu Lija Adija.

v202977p0.jpg

Na zvaničnom sajtu Berekum Čelsija prošle nedelje osvanula je izjava predsednika kluba Emanuela Kjeremeha da Crvena zvezda nije platila ništa od dogovorenih 300 hiljada evra obeštećenja za transfer Lija Adija. Odmah je odgovorio generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut rekavši da je Zvezda deo sredstava uplatila i da zna koje su joj preostale obaveze.

Sada su crveno-beli regulisali sve. Tačnije, rešili su preostali dug prema bivšem klubu 21-godišnjeg štopera, prenose "Novosti".

Tako je Zvezda zatvorila finansijsku konstrukciju transfera igrača, koji zbog nediscipline, odnosno desetodnevnog neopravdanog odsustva, nije u kombinacijama trenera Roberta Prosinečkog.

(MONDO, foto MN Press)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Prosinečki želi Kramarića u Zvezdi

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pokušaće da dovede mladog igrača Dinama Andreja Kramarića u redove crveno-belih.

9612480974da564fbe8ee2526829661_orig.jpg

Kramarić je nezadovoljan neigranjem u zagrebačkom timu, koje bi moglo da kulminira odlaskom u Zvezdu, a Prosinečki pomno prati razvoj situacije.

Kramarić pre nekoliko dana u dogovoru s ocem odlučio zatražiti raskid ugovora nezadovoljan činjenicom da je tek četvrti napadač Dinama u ovom trenutku.

Prvi izbor Vahida Halilhodžića je Fatos Bećiraj, a veću minutažu od Kramarića imaju i Silvestr i Rukavina.

Osim Prosinečkog, Kramarića bi u svojoj ekipi želeo da vidi i Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora. Slovenci su u zimskom prielaznom roku nudili pola miliona evra odštete, ali je Zdravko Mamić tada spustio rampu.

B92

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Teško će ovo da prođe kod navijača...rano je još za dovođenje hrvatskog igrača u Zvezdu yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Li Adi se izvinio

"Slučaj Li Adi" je, po svemu sudeći, arhiviran na "Marakani". Defanzivac iz Gane je prethodnih dana načinio ključni korak u tom pogledu - izvinio se treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom, ali i saigračima, uz obećanje da mu se više neće događati slični ispadi, kao što je bio njegov neopravdani izostanak sa treninga i "beg" u domovinu posle obaveza sa reprezentacijom u Londonu.

00049047.jpg

Li Adi je u sredu obavio razgovor sa Prosinečkim u "četiri oka", što je potvrdio za SPORTAL.RS i portparol kluba Marko Nikolovski. Reprezentativac Gane je tom prilikom rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo i time "kupio sebi kartu" za povratak u tim. Ipak, kako saznajemo, Li Adi verovatno neće biti u kombinaciji za utakmicu sa Metalcem u subotu, a njegov povratak mogao bi da usledi već u sredu kada se crveno-beli budu sastali sa Slobodom.

Izvinjenje Adija verovatno će uticati na to i da mu odgovorni u klubu oproste greh i ne kazne ga finansijski, kao što je bilo najavljeno.

(sportal.rs)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Teško će ovo da prođe kod navijača...rano je još za dovođenje hrvatskog igrača u Zvezdu yes3

Sad je tu Robi, tako da ne verujem da će biti problema kod navijača. yes3

Li Adi je za mene najbolji stranac koga je Zvezda dovela posle Milenka Ačimoviča. Ali posle svega, ne verujem da ima volje da igra za Zvezdu. Sam je kriv, svako ko je nezadovoljan, neka napusti klub, ne treba ga moliti.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sad je tu Robi, tako da ne verujem da će biti problema kod navijača. yes3

Li Adi je za mene najbolji stranac koga je Zvezda dovela posle Milenka Ačimoviča. Ali posle svega, ne verujem da ima volje da igra za Zvezdu. Sam je kriv, svako ko je nezadovoljan, neka napusti klub, ne treba ga moliti.

Robi je iz nekog drugog vremena i on je posebna priča...ovo je nešto drugačije ;)

Dobar je Adi ali gde nađe Milenka, on je znao da se vuče po terenu kao ni jedan drugi igrač, imao je jak šut ali mi se čini da je mislio da je najbolji igrač i da sve treba da se vrti oko njega yes3
Kastiljo je bio mnogo korisniji yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Milovanovićev šut najjači u ligi!

Milovanovićev šut najjači u ligi!

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde zabeležio udarac od 130 kilometara na sat i izbio na čelo liste u borbi za „Najjači šut Jelen Superlige“

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović je izbio na čelo liste u borbi za “Najjači šut Jelen Superlige”.

Prilikom današnjeg merenje na “Marakani”, bivši kapiten crveno-belih je zabeležio udarac od 130 kilometara na sat.

Drugi je bio Vladan Binić sa 120 km/sat.

Novosti

Natrag