Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To nije tema o vinu. I ovdje ste istinu izokrenuli samim magisjkim shvatanjem pričesti. Npr. da je Isus bukvalnu u hljebu i vinu. Pa se ljudi usmjeravaju na obred umjesto da ih obred usmjeri ka Bogu.
Ovo je jako vazno, jer meni je iskreno bogohulno, da koristim grozdjani sok za euharistiju a Isus koristio pravo vino.
Imas li odgovor na prethodni post?
Misliš sa one druge teme što si spomenuo one žene?
A ti nemaš odg. na moju primjedbu.
Savetujem da se od sada uz izraz "Isus Hristos spasitelj" doda i reč "ALKOHOLIČAR"
!?!
Mire, navrćeš vodu na svoju vodenicu, ne poznavajući biblijski i istorijski koncept vina.
Pročitaj tekst koji sam postavio na drugoj temi "VINO U BIBLIJI" tu je objašnjen veći deo ovog problema.
Odgovori mi na gornje citate i objasni , zasto se na euhariatiji koristilo "alkoholno vino",
zasto Pavle kaze i staresinama i vernicima "da ne piju MNOGO vina" .
Zasto se koristi ista rec μεθύει za "pijan" i u vezi euharistije i u vezi pravog pijanstva..
Odgovori mi na gornje citate i objasni , zasto se na euhariatiji koristilo "alkoholno vino", zasto Pavle kaze i staresinama i vernicima "da ne piju MNOGO vina" . Zasto se koristi ista rec μεθύει za "pijan" i u vezi euharistije i u vezi pravog pijanstva..
I jos mnogo toga..
Kad na to odgovoris, onda cu citati te tvoje disertacije...