Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa slušaj sad. Nisu Srbi pingvini pa da su jednaki. Ima nas različitih, mnogo različitih. A ti se meni po svemu uklapaš u taj vizuelni raspon koji karakteriše i Srbe između ostalog. Mislim slično izgledaju i Bugari i Rumuni i još neki. Za mene ti možeš komotno proći kao Srbin. Možda neki ne dijele moje mišljenje ali ja mislim tako.
Pazi, i mene kad uhvate leđa nisam više pravi Srbin, nekako se iskrivim... ali sve ti je to varljivo i prolazno... razumiješ.
Ti si dobar covek ali sam vec i dosivijo srbe koji cak nevoledu da se ja ijaznim kao srbin, zato sto ce ondag nemci misliti da su srbi crni i one nevoledu kad se cigani ili mesavine izjasnjavadu kao srbi.....u pravom zivotu srbi me jos nisu vredjali ali jesu vojvodjanski madjari kad sam bijo mali zivijo sam u banatu u jednoj madjarskoj ulici i redovno su mi jebali mater cigansku.....ali na internet su me i srbi vrecali, kazli su da sam mongril i nisam arijevac itd.
Moraš i na to da se navikneš, ima svakavih ljudi, kad nemaju šta pametno da kažu krenu da vređaju. Nemoj da te to dotiče, ja se potpuno slažem s Rusom da ti glatko prolaziš kao Srbin, a uostalom najvažnije je kako se ti osećaš.
Dakle, ustanovili smo, Srbin si, a ko ti j*** majku cigansku i ti njemu uzvrati istom merom. yes3
hvala. ali da te pitam jel bi me odmah otkrijo da nisam cist srbin? jel bi mislijo da sam rom? moji rodjaci (tetke itd.) su kazali da sam belac a oni su crnji od mene i romi su.
Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
YouTube - SDC10505.AVI
Meni se svidjaju tvoj kompjuter ,tevej i wufer !!!
Ti si dobar covek ali sam vec i dosivijo srbe koji cak nevoledu da se ja ijaznim kao srbin, zato sto ce ondag nemci misliti da su srbi crni i one nevoledu kad se cigani ili mesavine izjasnjavadu kao srbi.....u pravom zivotu srbi me jos nisu vredjali ali jesu vojvodjanski madjari kad sam bijo mali zivijo sam u banatu u jednoj madjarskoj ulici i redovno su mi jebali mater cigansku.....ali na internet su me i srbi vrecali, kazli su da sam mongril i nisam arijevac itd.
Не мора да значи ако си црн да те зову црни...ја сам црн па ме на послу муштерије зову "брко"...Etimologija: Zasto Slovenski Narodi zovu Ljude sa crnom Kosom "Crni"
Не мора да значи ако си црн да те зову црни...ја сам црн па ме на послу муштерије зову "брко"...
а немам бркове.:???::dntknw: