Etimologija: Zasto Slovenski Narodi zovu Ljude sa crnom Kosom "Crni"

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
84
Pa jest, imaš pravo... a reci mi, to kad si bio farban u crveno... jesu li te zvali Crveni ili Indijanac? Mislim, na tim američkim forumima.

Ondag nisam bijo na forumima. Na forumima sam nekoliko godina to je bilo pre 10godina. Ali austrijanci su jos uvek primetili da nisam jedan od njih, obrve nisam farbo. Ali neki amerikanci su kazali da izgledam kao meksikanac obicno rasisti ali ja mislim da neizgledam tako da meksikanci imaju skroz drugu facu i crte lica...i ta je prosecan meksikanac malo tamniji nego ja ali to su i oni priznali da imam svetliju kozu nego meksikanac ali zbog kose i ociju bi mislili da sam meksikanac....idi na usmessage board tamo sam InquiringMind i pito jel sam beo neki su kazli da izgledam ko egipcan, neki da licim na njihove komsije sa balkana a jedan da izgledam ko meksikanac

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ma nešto krajnje radikalno, a šta, već ćeš ti bolje od mene da smisliš, jer ja nemam tako razvijenu maštu kao ti.:lol:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
pre sam se farbo u crveno kad sam imo 17 ali sad sa 27 mislim da trebam da budem ozbiljniji, proslo vreme da budem nekakvi "punker"

Ti sad farbaj u zeleno. Sad je došlo vreme da budeš "Elektroničar". Vremena se menjaju :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ondag nisam bijo na forumima. Na forumima sam nekoliko godina to je bilo pre 10godina. Ali austrijanci su jos uvek primetili da nisam jedan od njih, obrve nisam farbo. Ali neki amerikanci su kazali da izgledam kao meksikanac obicno rasisti ali ja mislim da neizgledam tako da meksikanci imaju skroz drugu facu i crte lica...i ta je prosecan meksikanac malo tamniji nego ja ali to su i oni priznali da imam svetliju kozu nego meksikanac ali zbog kose i ociju bi mislili da sam meksikanac....idi na usmessage board tamo sam InquiringMind i pito jel sam beo neki su kazli da izgledam ko egipcan, neki da licim na njihove komsije sa balkana a jedan da izgledam ko meksikanac

Znaš šta ću ti reći... ti Amerikanci pojma nemaju, oni su uglavnom ono što bi mi Srbi rekli, dupe-glava. Ipak ti kada se slikaš za te njihove forume, skini sombrero i onu palerinu, pončo il kako se već zove. Ako te u tome vide više ih neće Bog ubijediti da nisi Mexikano.

I ne sekiraj se više oko tog svog izgleda. Ti si pravi Srbin. Pa i Karađorđe je bio crn ko ugarak i imao one crne brčine. A kud ćeš poznatijeg Srbina od Crnog Đorđa. Ili Njegoš, jest da je mlad zaglavio od sifilisa al je bio crn ko noć a opet pravi Srbin. Nego nešto mi sad pade na pamet; jesi li ikad pokušao da pustiš brke, onako ko Karađorđe? Ja mislim da bi trebao, bar pokušati.
I što ti jednom reče moj drugar Krejzi:" Srbin može na svašta da liči". A moja dobra drugarka Milenčica ga dopunila: "Srbin... to ti je dijagnoza"

Ti si brate pravi Srbin... i ličiš i po dijagnozi.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sa brkovima si malo drugačiji. Što ne probaš da pustiš još gušće, bio bi prava slika i prilika Kraljević Marka.

Samo bi ti još konj falio a ovde ih baš ima .... :lol:

Natrag