Etimologija: Zasto Slovenski Narodi zovu Ljude sa crnom Kosom "Crni"

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
84
Na ovom videu više si beo, dakle, izgledaš k'o Srbin. yes3

tako ja izgledam i u pravom zivotu baram mislim. kad padne mrak ondag izgledam mozda crnji od senke. ili kad se neobrijem zbog jake crne brade. tu sam obrijan i dan se i ja sam otkrijo zavese da bude svetlija soba. na drugim videoima izgledam crnji?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
kakav utisak imas na video?

Pogledao sam ja video. Al brate kad sve pričaš na švepski... guten Tag... ich bin Svetisav.. pa onda zavrneš serbuz na mađarskom itd.
De ti nama snimi jedan na kojem ćeš npr. reći:

"Pomoz Bog braćo Srbi i sestre Srpkinje. Ja sam Svetisav... imam toliko godina i živim tu i tu. Tražim devojku od 18 do 25 godina zbog ozbiljne veze i mogućeg braka. I onda opišeš kakvu tražiš. Pa još nešto kažeš o sebi... npr ja ne pijem i ne pušim, volim paprikaš i sarmu ... devojka ne sme da bude alkoholičar ali je poželjno da puši... razumiješ šta ti kažem. I onda mi možemo steći bolji utisak o tebi kada te čujemo da divaniš srpski. Mislim meni i ovako baš djeluješ ko Srbin, ono 100%, ucijelo. Ali ovo što ti predlažem bi razuvjerilo i mnoge druge i odagnalo i posljednje tragove sumlje.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Imo sam jedno vreme vec i brkove.

E, ovde si pravi Srbin, k'o švaler iz Lajkovca.
A ličiš i na gastarbajtera, onog pravog, izvornog. A uz to, ide i takav Mercedes, npr, tradicionalni žuti Mercedes 200 D.

mercedes-200e-w115.jpg

Fenomenalno!! Bravo, majstore!!!

Verzija za slavensko područje:

Verzija za germansko područje:

Internacionalni oglas, pa to mora da upali, ne može da omane.

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

Ma super Svetozare, ovo je baš dobro ispalo. Iznenađen sam kako dobro govoriš srpski. Jedino bih ti sugerisao da malo izdalje snimiš to isto. Nekako svi koji vide ovaj snimak sa pola glave odmah mogu da pomisle da si neozbiljan... mislim kao da si hteo da što prije otkačiš taj posao sa snimanjem i završiš što prije. Bilo bi dobro da se snimiš malo izdalje da se vidi cijela figura, a i ambijent u kojem snimaš je mnogo bitan. Na primjer da staneš negdje napolju, nasloniš se laktom na svoj automobil, po mogućnosti da ti se oko nogu vrti tvoj ker ako ga imaš. E onda da izgovoriš isti taj tekst ali ga malo proširi sa još bitnih detalja. Jer znaš kakve su žene, sumljičave i nesigurne. Ne vole da im sa odmah uneseš u lice kao na tvom snimku. Mislim sve one vole agilne, prodorne i muškarce koji su sigurni u sebe ali ne baš na prvu loptu, prepadnu se. Malo izdalje to trebaš snimiti u totalu.

Evo sada kada sam pogledao i ovaj snimak na srpskom jeziku, meni takav izgledaš ne 100% Srbin nego 1000%. da ti je samo vidjeti kakvih Srba ima u mom mjestu, kao da su Bože mi oprosti iz Konga došli pa su opet Srbi. E sad da li se oni samo tako osjećaju il su Srbi zato što in niko drugi neće, ja ne znam.

Kako se ti osjećaš i opredjeljuješ po tom pitanju? Možeš i to staviti u video, nema veze što bi bio malo duži.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Cyberman, go ahead!!!

Samo hrabro napred i ribe će da navrnu na takvu priliku, ako snimak odradiš profesionalno i udarnički!!!

Da sam žensko, ni časa ne bi časio, bacio bih ti se u zagrljaj! ;)

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

hvala na komentar. i ja vidim razliku. prosecan cist rom je tamnoputiju nego ja ali ima i njih beli i belji od mene. Naprimer Menowin (Nemacki Cigan) on ima svetlu kosu i svetle oci izgleda ko nemac...on je bijo na tv i kazedu da je cigan

menowin-300x222.jpg

Pa i mi konja za trku imamo. Kakvi, bre, Nemci, evo ga naš Cigani Gimnastiko, ups, Đogani Fantastiko, ko bi rekao da je Rom, isti Srbin, mada svi oni kažedu da su Srbi.

news_2127.jpg

A mene se čini da ti je druga strana lica belja, 'ajd' postavi sliku i sa druge strane, baš da uporedimo.

6z4js6_th.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
84
Evo sada kada sam pogledao i ovaj snimak na srpskom jeziku, meni takav izgledaš ne 100% Srbin nego 1000%. da ti je samo vidjeti kakvih Srba ima u mom mjestu, kao da su Bože mi oprosti iz Konga došli pa su opet Srbi. E sad da li se oni samo tako osjećaju il su Srbi zato što in niko drugi neće, ja ne znam.

Jel ti to ozbiljno mislis da ja izgledam 100% srbin? bas nisam ubecen u to. Pre sam se predstavljao kao srbin ali sam bijo vredjen "jebemti mater cigansku" ..."ti nisi srbin ti si cigan"...sad se prestavljam kao ono sto jesam MESAVINA i vucem vise na cigansku stranu i rodim se sa nekim indicima

Cyberman, go ahead!!!

Samo hrabro napred i ribe će da navrnu na takvu priliku, ako snimak odradiš profesionalno i udarnički!!!

Da sam žensko, ni časa ne bi časio, bacio bih ti se u zagrljaj! ;)

Dodato posle 6 minuta:

Pa i mi konja za trku imamo. Kakvi, bre, Nemci, evo ga naš Cigani Gimnastiko, ups, Đogani Fantastiko, ko bi rekao da je Rom, isti Srbin, mada svi oni kažedu da su Srbi.

news_2127.jpg

A mene se čini da ti je druga strana lica belja, 'ajd' postavi sliku i sa druge strane, baš da uporedimo.

6z4js6_th.jpg

Dodato posle 7 minuta:

ali jos uvek podrzavam srbiju i pro-srbin sam iako nisam pravi srbin

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Jel ti to ozbiljno mislis da ja izgledam 100% srbin? bas nisam ubecen u to. Pre sam se predstavljao kao srbin ali sam bijo vredjen "jebemti mater cigansku" ..."ti nisi srbin ti si cigan"...sad se prestavljam kao ono sto jesam MESAVINA i vucem vise na cigansku stranu i rodim se sa nekim indicima

Dodato posle 7 minuta:

ali jos uvek podrzavam srbiju i pro-srbin sam iako nisam pravi srbin

Pa slušaj sad. Nisu Srbi pingvini pa da su jednaki. Ima nas različitih, mnogo različitih. A ti se meni po svemu uklapaš u taj vizuelni raspon koji karakteriše i Srbe između ostalog. Mislim slično izgledaju i Bugari i Rumuni i još neki. Za mene ti možeš komotno proći kao Srbin. Možda neki ne dijele moje mišljenje ali ja mislim tako.

Pazi, i mene kad uhvate leđa nisam više pravi Srbin, nekako se iskrivim... ali sve ti je to varljivo i prolazno... razumiješ.

Natrag