Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
kakav utisak imas na video?
Na ovom videu više si beo, dakle, izgledaš k'o Srbin. yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na ovom videu više si beo, dakle, izgledaš k'o Srbin. yes3
hvala na komentar. i ja vidim razliku. prosecan cist rom je tamnoputiju nego ja ali ima i njih beli i belji od mene. Naprimer Menowin (Nemacki Cigan) on ima svetlu kosu i svetle oci izgleda ko nemac...on je bijo na tv i kazedu da je cigan
Evo sada kada sam pogledao i ovaj snimak na srpskom jeziku, meni takav izgledaš ne 100% Srbin nego 1000%. da ti je samo vidjeti kakvih Srba ima u mom mjestu, kao da su Bože mi oprosti iz Konga došli pa su opet Srbi. E sad da li se oni samo tako osjećaju il su Srbi zato što in niko drugi neće, ja ne znam.
Cyberman, go ahead!!!
Samo hrabro napred i ribe će da navrnu na takvu priliku, ako snimak odradiš profesionalno i udarnički!!!
Da sam žensko, ni časa ne bi časio, bacio bih ti se u zagrljaj!
Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Pa i mi konja za trku imamo. Kakvi, bre, Nemci, evo ga naš Cigani Gimnastiko, ups, Đogani Fantastiko, ko bi rekao da je Rom, isti Srbin, mada svi oni kažedu da su Srbi.
A mene se čini da ti je druga strana lica belja, 'ajd' postavi sliku i sa druge strane, baš da uporedimo.
Jel ti to ozbiljno mislis da ja izgledam 100% srbin? bas nisam ubecen u to. Pre sam se predstavljao kao srbin ali sam bijo vredjen "jebemti mater cigansku" ..."ti nisi srbin ti si cigan"...sad se prestavljam kao ono sto jesam MESAVINA i vucem vise na cigansku stranu i rodim se sa nekim indicima
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
ali jos uvek podrzavam srbiju i pro-srbin sam iako nisam pravi srbin