Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sajber, nemoj da se ljutiš, ali sa brkovima si pravi Meksikanac....nije ni čudo što su te Ameri pomešali, što znači brkovi više nikako ne dolaze u obzir! I došla sam do jednog veoma interesantnog i značajnog zaključka-u zavisnosti od stajlinga koji odabereš, možeš da budeš šta hoćeš...i Srbin i Rom i Meksikanac i Austrijanac i Nemac i Rus, čak i pećinski čovek...šta god ti padne na pamet!
Sajbermene, ti si car, a to je važnije od boje kože, kose i očiju. yes3 :mrgreen:
hvala. ali da te pitam jel bi me odmah otkrijo da nisam cist srbin? jel bi mislijo da sam rom? moji rodjaci (tetke itd.) su kazali da sam belac a oni su crnji od mene i romi su.
Pazi ovako, na nekim slikama izgledaš "prošarano", reklo bi se da imaš i romske krvi, a na nekima i ne. Recimo na toj sa avatara i izgledaš i ne izgledaš, ne može se doneti jednostavan zaključak. Ali što se opterećuješ, znam neke Srbe mnogo tamnije puti od tebe pa se ne brinu oko toga. yes3