- Učlanjen(a)
- 27.03.2023
- Poruka
- 737
A ne bi li on trebao onda skakati od sreće, mislim ako mu nije odgovarala?P.S. Otjerala je kleptomanka čak i muža u grob, razilazeći se s njime pred kraj njegova života. Evo što James White piše 'princezi kleptomanki' nako tog razlaza (razvoda):
Nemoj se više brinuti zbog mog razmišljanja o neugodnim stvarima. Imam ih na umu. Ali dok sam sposoban raditi, koristit ću se svojom starom dobrom glavom koju mi je Bog dao, sve dok mi On ne otkrije da sam u krivu. Tvoja glava neće stajati na mojim ramenima. Zadrži je tamo gdje joj je mjesto, a ja ću pokušati odati počast Bogu koristeći svoju vlastitu. Bit će mi drago čuti vas, ali nemojte gubiti svoje dragocjeno vrijeme i snagu podučavajući me o stvarima pukog mišljenja.
Volio je znači svoju proročicu nježnog srca, oho
Ne znam gledala sam neke spise i zaista postoji razlika između originala i onih knjiga na kojima je radila Marian Davis..Možda je smatrala da će tako pobediti povratak tuberkuloze, tipa post oslobađa telo toksina. Vrlo je moguća ova varijanta. Jer je bila jako iscrpljena od tuberkuloze, jako ju je teško pogodilo to saznanje.
Mada joj je Elen preporučivala da to ne radi.
Bog zna, nekada neko mora stradati od bolesti i pored vernosti. Bog zna razloge.
To nikad nećemo znati što je istina do suda Božjeg ako gledamo po vašem vjerovanju.
Tebe će Bog pitati zašto nisi vjerovao da je Isus Bog jednak Ocu.
Da li ti znaš za onu čovječe ne ljuti se ne igru, kad smo bili klinci stalno smo to igrali ...
Lijep pozdrav svima!
Poslednja izmena: