Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne mogu ja da zakljucim na koji period ona misli, kada mi nisi dao ceo kontekst zajedno sa tim pasusom, i ostalima koji slede nakon toga..
Ja niti umem, niti sam analizirao sve to da bih ja mogao da pobijam, a i zasto bih?
Pa kako znaš da Boro govori istinu?
Mire, Boro je citirao Present Truth 1849..avgust. Možeš i sam otići i pogledati. Zašto ne bi Mire? Ako te zanima istina.
Mire, sad si ti glavni!
Mire, Boro je citirao Present Truth 1849..avgust. Možeš i sam otići i pogledati. Zašto ne bi Mire? Ako te zanima istina.
Na osnovu onoga sto je Slap postavio izgleda da ona misli na "zatvorena vrata",
A zasto bih ja to radio, kad ti mozes da citiras?
Slap je mozda izvrnuo, a ti si taj koji ce to da dokaze kontekstom.
Mire, jel veruješ da postoji kraj vremena milosti? Čim mi daš odgovor sledi pun tekst. Da ili ne?
Mozda, jer Bog pecati svoje, a potom se zla navedena u otkrivenju izlivaju na bezbozne.
„Neki su se činili istinski obraćeni, kako bi zaveli Božji narod, ali kad bi se mogla vidjeti njihova srca pokazala bi se crna kao i uvijek. Moj anđeo pratitelj pozvao me je da pogledam muke duše griješnika, kako je to bilo. Pogledala sam, ali nisam to mogla vidjeti, jer je vrijeme za njihovo spasenje bilo prošlo." (Ellen White, Present Truth Kolovoz 1849.)
Elen govori u svoje ime. A to što Elen piše u 1849-oj piše za svoje viđenje pre decembra 1844-te.