Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jovane, molim te, može li mi odgovoriti gdje se nalazi tj. gdje točno stoji Isus Krist kao veliki svećenik koji vrši posrednički službu za ljude koji se kaju po vjerovanju tvoje ASD crkve?
Jovane, molim te, može li mi odgovoriti gdje se nalazi tj. gdje točno stoji Isus Krist kao veliki svećenik koji vrši posrednički službu za ljude koji se kaju po vjerovanju tvoje ASD crkve?
Hajde da sačekamo Mireta, ima nekih nedoumica oko tekstova Elen u vezi teme 'zatovrena vrata'. Voleo bih da tu temu dovršimo.
A šta ako se Mire ne javi danima, možda je čovjek u poslu.. što ne bi meni odgovorio, neće se Mire ljutiti zbog toga, ne vjerujem...Hajde da sačekamo Mireta, ima nekih nedoumica oko tekstova Elen u vezi teme 'zatovrena vrata'. Voleo bih da tu temu dovršimo.
Neka, važan je Mire. Ne može niko umesto njega. On ima svoj način razmišljanja. A sa drguima sam razgovrao već...2021..nema potrebe.
Hajde, izaberi koju želiš.
Pa sve sto je Slap citirao, ne mozes jednu uzeti pa reci to je to, objasnio sam. Moras sve redom osporiti, odnosno objasniti.. Pa idi redom..